Βατή κλήρωση για την Ελλάδα στο Davis Cup

Η κληρωτίδα των πλέι-οφ ανόδου του Group III, έκλεισε το μάτι στην Εθνική μας ομάδα Davis Cup και την φέρνει αντιμέτωπη με το βατό εμπόδιο των Φιλιππίνων…

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (;) και η παρέα του, θα μονομαχήσουν το διήμερο 6-7 Μαρτίου, με φόντο την άνοδο στο Group II του Davis Cup.

Η Ελλάδα, πήρε

το εισιτήριο πριν λίγες ημέρες στο Tatoi Club, για να διεκδικήσει την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία της διοργάνωσης και η κλήρωση της Πέμπτης, μπορεί να φέρει μόνο χαμόγελα στους ανθρώπους της Εθνικής.

Αυτό, γιατί, στο νοκ-άουτ παιχνίδι ανόδου, η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη των Φιλιππίνων. Μια, σαφώς πιο αδύναμη ποιοτικά ομάδα από τη δική μας, με δεδομένη, πάντα, την παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά.

Φυσικά, αν και ο Έλληνας τενίστας έχει δηλώσει πως εκτός απροόπτου θα αγωνιστεί με την Εθνική τον Μάρτιο, κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το μέλλον, μιας και εκείνη η περίοδος θα είναι ιδιαίτερα πιεστική για τον Στέφανο.

Με τα δυο Masters σε Indian Wells και Miami να είναι αμέσως μετά, το θέμα θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τουλάχιστον τις αρχές του 2020.

Όσον αφορά το ρόστερ των Φιλιππίνων, μόλις δυο τενίστες από τη χώρα βρίσκονται στην κατάταξη της ΑΤΡ, αλλά είναι εκτός Top1.000. Το συγκεκριμένο γεγονός, δείχνει πόσο κατώτερη ποιοτικά ομάδα είναι, από την Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως οι Φιλιππινέζοι θα επιλέξουν την επιφάνεια που θα διεξαχθούν οι αγώνες.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Βατή κλήρωση για την Ελλάδα στο Davis Cup appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα