Έχει ξεχάσει την γεύση της ήττας – VIDEO

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ συνεχίζει την φοβερή, αήττητη πορεία του στο 2020. Ο Ρώσος απέκλεισε με νίκη στα τέσσερα σετ και τον Νταβίντ Γκοφάν και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν…

Μπορεί να είναι ο πιο καταπονημένος τενίστας της σεζόν μέχρι στιγμής, όμως δεν παύει να είναι και ο πιο φορμαρισμένος.

Ο νεαρός Ρώσος, Νο16 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, κάνει φοβερά πράγματα το τελευταίο χρονικό διάστημα και το πρωί του Σαββάτου πανηγύρισε την παρθενική του πρόκριση στους “16” του Αυστραλιανού Major.

Κερδίζοντας

το 11ο(!) συνεχόμενο ματς του στο Tour, ο Ρούμπλεφ περιμένει στην επόμενη φάση του θεσμού τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Κόντρα στον Γκοφάν μάλιστα, χρειάστηκε να ανατρέψει την κατάσταση για να αφήσει εκτός συνέχειας το Νο11 του ταμπλό. Μετά από τρεις ώρες αγώνα, ο Ρούμπλεφ επικράτησε του Βέλγου με 2-6, 7-6(3), 6-4, 7-6(4) και… συνεχίζει.



Αξίζει να σημειωθεί, ότι έχει να προκριθεί σε προημιτελικό Grand Slam, από τον Σεπτέμβριο του 2017. Τότε, που είχε πάρει την πρώτη του πρόκριση στην τελική “8αδα” Major, αγωνιζόμενος στο Αμερικανικό Όπεν.

Έχει τις δυνάμεις άραγε, την επόμενη εβδομάδα να προχωρήσει ακόμη περισσότερο και να βάλει υποψηφιότητα για την μεγάλη έκπληξη στο τουρνουά ; Με την αγωνιστική κατάσταση που διανύει, μάλλον… ναι.

AUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Έχει ξεχάσει την γεύση της ήττας – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα