Εχασε την πρώτη μάχη…

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου παρουσιάστηκε αρκετά αγχωμένη στο πρώτο rubber κόντρα στο Λουξεμβούργο για την άνοδο της χώρας μας στο πρώτο Group της Ευρω-Αφρικανικής ζώνης και ηττήθηκε από την Ελεονόρα Μολινάρο μετά από ένα χορταστικό ματς!

Πίσω με 0-1 και ψάχνουμε ανατροπή!

Δεν τα κατάφερε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου στον πρώτο αγώνα για τα μπαράζ ανόδου στην πρώτη κατηγορία της Ευρω-Αφρικανικής ζώνης κόντρα στο δυναμικό Λουξεμβούργο.

Η Ελληνίδα τενίστρια ήταν φανερά αγχωμένη

καθ’όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δεν κατάφερε να δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες με συνέπεια να ηττηθεί από τη Νο450 τενίστρια στον κόσμο, Ελεονόρα Μολινάρο που έπαιξε χωρίς άγχος κερδίζοντας τις εντυπώσεις!

Η Βαλεντίνη έδωσε τη δική της μάχη και έφτασε κοντά στη νίκη αλλά σε ένα κλειστό τρίτο σετ, έχασε με 6-3, 3-6, 6-4 μετά από ένα χορταστικό δίωρο παιχνίδι που καθήλωσε όλους όσους ήρθαν το Σαββατιάτικο πρωινό για να δουν τένις στις πανέμορφες εγκαταστάσεις του Tatoi Club.

Η νεαρή τενίστρια από το Λουξεμβούργο μπήκε πολύ πιο δυνατά στο πρώτο σετ σε αντίθεση με τη Βαλεντίνη που ήταν φανερά τρακαρισμένη από το άγχος του φαβορί και της νίκης.

Η Ελληνίδα τενίστρια έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό και με αρκετά λάθη δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι από το πρώτο κομμάτι του αγώνα που έπρεπε να αφήσει πίσω της γρήγορα.

Οπως και στο rubber κόντρα στη Δανία, η 21χρονη τενίστρια έδειξε το τένις που μπορεί να παίξει στο δεύτερο σετ.

Εκεί, ήταν κυριαρχική, βρήκε τα χτυπήματά της και προηγήθηκε διπλό break της Μολινάρο στο 4-1.

Το κοινό “ζωντάνεψε”, τα groundstrokes της Βαλεντίνης έπιασαν δουλειά και το 1-1 έγινε μέσα σε πανδαιμόνιο οδηγώντας το υπερκρίσιμο πρώτο rubber σε τρίτο σετ!

Εκεί η μάχη ήταν συγκλονιστική, τα δύο κορίτσια τα έδωσαν όλα, η Βαλεντίνη όμως βρισκόταν σε διαρκή θέση να κυνηγά το σκορ.

Εμεινε δις με break πίσω, τα πήρε πίσω αλλά σε ένα οριακό ένατο game στο 4-4, έσωσε δύο break point της Μολινάρο αλλά υπέκυψε στο τρίτο.

Είχε δύο ευκαιρίες για το 5-5 αλλά δεν κατάφερε να τις πραγματοποιήσει και τελικά η Μολινάρο πήρε μια τεράστια νίκη για το Λουξεμβούργο που θα έχει match point στον επόμενο αγώνα!

Στον οποίο συμμετέχουν τα “βαριά” ονόματα της διοργάνωσης, η Μάντυ Μινέλα και η Μαρία Σάκκαρη φυσικά που έχει μόνο στόχο τη νίκη και την ισοφάριση της σειράς για να κριθούν όλα σε τελειωτικό ματς διπλού!

Κώστας Αϊτάκης

The post Εχασε την πρώτη μάχη… appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα