Tελικός στο Τατόϊ! Φύγαμε για Group I!

Έναν από τους πιο κρίσιμους αγώνες στην πρόσφατη ιστορία της, δίνει σήμερα η Εθνική ομάδα γυναικών με το Λουξεμβούργο για την πρόκριση στο Group 1 του Fed Cup

Οι αγώνες με την Αίγυπτο και τη Δανία, αποδείχθηκαν ελεγχόμενες για την πολύ δυνατή ομάδα του Τάσου Μπαβέλα η οποία προκρίθηκε ως πρώτη από τον 1ο όμιλο του Group II της Ευρωαφρικανικής ζώνης στο

Fed Cup, σε αγώνες που πραγματοποιούνται στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του Tatoi Club.

Το Σάββατο είναι η τελευταία ημέρα της 4μερης συνάντησης και θα κριθούν τα δύο εισιτήρια για την άνοδο στο Group I που είναι προθάλαμος του World Group.

Αντίπαλος της Ελλάδας το Σάββατο είναι το Λουξεμβούργο.

Στον πρώτο αγώνα που θα αρχίσει στις 11 το πρωί, η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, Νο 171 της παγκόσμιας κατάταξης, θα αντιμετωπίσει την 17χρονη, Ελεονόρα Μολινάρο, Νο 450 στον κόσμο.

Θα ακολουθήσει ο αγώνας της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας, Μαρίας Σάκκαρη με την 32χρονη Μάντι Μινέλλα, Νο299 στην κατάταξη, η οποία το Δεκέμβριο του 2012 είχε ανέβει έως την 66η θέση της WTA.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια του αγώνα και το κεντρικό κορτ του ΤΑΤΟΪ Club αναμένεται να είναι γεμάτο.

Το Ισραήλ και η Δανία θα βρεθούν αντιμέτωπες στο άλλο μπαράζ για την άνοδο στο Γκρουπ Ι. Για την παραμονή στο Γκρουπ ΙΙ θα παίξουν η Αίγυπτος με τη Βοσνία / Ερζεγοβίνη, ενώ η Νορβηγία υποβιβάστηκε απευθείας στο Γκρουπ ΙΙ.

The post Tελικός στο Τατόϊ! Φύγαμε για Group I! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα