“Απίστευτο που είμαι στα ημιτελικά, νιώθω υπέροχα” – VIDEO

Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ είναι ο μεγάλος αντίπαλος του Ράφαελ Ναδάλ στον ημιτελικό του Σαββάτου στο Monte Carlo Masters, με τον Βούλγαρο να εμφανίζεται ιδιαίτερα χαρούμενος για την επιτυχία του, μετά τη νίκη του επί του Νταβίντ Γκοφάν την Παρασκευή!

Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ αν και δυσκολεύτηκε, κατάφερε να επικρατήσει του Νταβίντ Γκοφάν στα δυο σετ την Παρασκευή και να εξασφαλίσει την παρθενική του είσοδο στην κορυφαία “4αδα” του Monte Carlo Masters.

Εκεί, το Σάββατο στις 14:30GRE θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ράφα Ναδάλ, σε ένα μεγάλο

παιχνίδι το οποίο θα ανοίξει την αυλαία των ημιτελικών στο πρώτο χωμάτινο Masters της χρονιάς.

Μετά την νίκη του με τον Γκοφάν, ο “Ντίμι” στις δηλώσεις του εμφανίστηκε πολύ χαρούμενος για την επιτυχία του, όμως και ταυτόχρονα έτοιμος για την μεγάλη πρόκληση του ημιτελικού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βούλγαρος:

“Νιώθω υπέροχα, ήταν πολύ δύσκολο ματς κόντρα στον Νταβίντ(Γκοφάν), με πολλά συναισθήματα. Ξέρουμε ο ένας τον άλλον καλά εδώ και λίγο καιρό καθώς παίζαμε συχνά ως αντίπαλοι. Τώρα, παίζουμε μαζί και στα διπλά στο τουρνουά.

Είμαι χαρούμενος για την πρόκρισή μου, είναι εξαιρετικό το να μπορείς να παίζεις καλά “εντός” έδρας. Στο δεύτερο σετ θα μπορούσα να τα πάω καλύτερα, αλλά νομίζω πως έχασα τις ευκαιρίες μου, δεν έπρεπε να γίνει αυτό.

Τελικά, μπόρεσα και το γύρισα με κάποιον τρόπο, αλλά θα πρέπει να δω τα λάθη μου ώστε να μην τα επαναλάβω κι έρθω σε τόσο δύσκολη θέση στην συνέχεια του τουρνουά.

Όποιος και αν είναι απέναντί μου στον ημιτελικό αύριο, εγώ θα προσπαθήσω απλά να παίξω καλά. Θα είναι δύσκολη δοκιμασία σίγουρα, αλλά παίζουμε σε ένα τόσο όμορφο μέρος, με ωραίο καιρό, με ωραίο κόσμο στις κερκίδες, όλα είναι θετικά και δεν έχω καιρό για να σκέφτομαι αρνητικά.

Πρέπει απλά να έρθω εδώ, να παίξω, να χτυπάω καλά την κίτρινη μπάλα και να ελπίζω για το καλύτερο που μπορεί να συμβεί.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Απίστευτο που είμαι στα ημιτελικά, νιώθω υπέροχα” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα