“Εξαιρετικός ο Ντιμιτρόφ, πρέπει να είμαι έτοιμος” – VIDEO

Ο Ράφα Ναδάλ αμέσως μετά την νίκη του επί του Ντομινίκ Τιμ μίλησε για τον επικείμενο ημιτελικό του στο Monte Carlo Masters κόντρα στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, επισημαίνοντας πως πρέπει να εμφανιστεί έτοιμος για την νίκη, αλλιώς δεν έχει ελπίδες!

Ο Ισπανός, Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη, θέλει οπωσδήποτε να εμφανιστεί έτοιμος για “μάχη” κόντρα στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ το Σάββατο στις 14:30GRE, αν θέλει να προκριθεί στον τελικό του Monte Carlo Masters.

Όπως υποστήριξε ο Ναδάλ, ο Βούλγαρος αντίπαλός

του έχει κάνει κάποιες εξαιρετικές νίκες μέχρι στιγμής στο Μονακό κόντρα στον Κολσράιμπερ και τον Γκοφάν, όντας ιδιαίτερα φορμαρισμένος, αρά χρειάζεται μέγιστη προσοχή αν θέλει να τον κερδίσει και να προκριθεί.

Ακόμη, ο Ράφα μίλησε και για τον καλό του φίλο Ντομινίκ Τιμ τον οποίο απέκλεισε την Παρασκευή με περίσσια άνεση, λέγοντας πως έκανε αλάνθαστο ματς για αυτό και κατάφερε να κάνει το ματς τόσο εύκολο.

Αναλυτικά όσα είπε ο “Matador”:

“Πάντα περιμένω να είναι πολύ δύσκολα τα παιχνίδια κόντρα σε έναν φανταστικό παίκτη όπως ο Ντομινίκ(Τιμ). Νομίζω αυτήν την φορά έπαιξα τρομερά, είναι δύσκολο να φανταστώ πως θα μπορούσα να παίξω ακόμη καλύτερα από όσο έπαιξα σήμερα. Δεν έκανα λάθη, έβγαλα πολλούς winners, άνοιγα το court γρήγορα με το μπάκχαντ μου και γενικότερα νομίζω πως έπαιξα εξαιρετικά.

Είμαι χαρούμενος που είμαι στους ημιτελικούς ξανά, είμαι στεναχωρημένος για τον Ντομινίκ ο οποίος δεν μπόρεσε να προκριθεί, είναι καλός μου φίλος αλλά χρειάζεται κι άλλο χρόνο στο γήπεδο μετά τον τραυματισμό του. Πάντως, πραγματικά είναι διεκδικητής σε όλα τα τουρνουά στα οποία παίζει.

Έχω μεγάλη επιτυχία στην χωμάτινη επιφάνεια τα τελευταία δέκα τουλάχιστον χρόνια, αλλά αυτό το μέρος είναι ξεχωριστό για εμένα, καθώς εδώ κέρδισα τον πρώτο μου τίτλο σε Masters διοργάνωση και κάθε φορά που είχα την ευκαιρία να παίξω σε αυτά τα γήπεδα, που κατά την γνώμη μου είναι από τα καλύτερα στο Tour, μπροστά στην θάλασσα, έχω ξεχωριστά συναισθήματα. Αισθάνομαι γεμάτος αυτοπεποίθηση, σήμερα ήταν τέλεια, περιμένω να δω αύριο τι θα γίνει.

Ο Γκριγκόρ(Ντιμιτρόφ) είναι εξαιρετικός τενίστας, έχει κερδίσει ήδη κάποια δύσκολα ματς κόντρα στον Φιλίπ(Κολσράιμπερ) αλλά και στον Νταβίντ(Γκοφάν), παίζει καλά τώρα που γύρισε μετά από δύσκολη περίοδο λόγω τραυματισμού. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά ελπίζω να είμαι έτοιμος για αυτό. Είχα κάποια πολύ δύσκολα ματς κόντρα στον Γκριγκόρ παλαιότερα κι αν θέλω να έχω ελπίδες για νίκη, θα πρέπει να είμαι σε καλή κατάσταση.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Εξαιρετικός ο Ντιμιτρόφ, πρέπει να είμαι έτοιμος” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα