Αδοξο φινάλε… – VIDEO

Μετά από μια πολύ άτυχη στιγμή στις αρχές του δεύτερου σετ, ο Νταβίντ Γκοφάν τραυματίστηκε στο αριστερό μάτι και αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τον ημιτελικό του κόντρα στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στο Ρότερνταμ ενώ είχε χάσει το πρώτο σετ…

Δυστυχώς, είχαμε όλες τις προοπτικές για ένα σπουδαίο ματς, όντως είδαμε ένα εξαιρετικό πρώτο σετ με νικητή τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ με 6-3, αλλά στο δεύτερο game του δεύτερου σετ

έμελλε να γίνει η φάση που τελείωσε το ματς.

Ο Γκοφάν είχε ανέβει στο φιλέ για να το υπερασπιστεί, ο Ντιμιτρόφ επιχείρησε ένα passing shot, η μπάλα βρήκε πρώτα τη ρακέτα του Βέλγου και μετά τον βρήκε με μεγάλη δύναμη στο αριστερό μάτι.

Φάνηκε ότι ήταν κάτι σοβαρό από την αρχή και τελικά ο άτυχος Βέλγος δεν κατάφερε να συνεχίσει και έδωσε έτσι την πρόκριση στον Ντίμι που έτρεξε να βοηθήσει όσο πιο γρήγορα μπορούσε τον Γκοφάν.

Ωστόσο, αφού επισκέπτηκε για λίγα λεπτά τα αποδυτήρια, κατέστη σαφές ότι είναι αδύνατον να συνεχίσει και η απόσυρση ήταν το μόνο ενδεχόμενο που απέμενε.

Το πρώτο σετ ανάμεσα στους δύο τενίστες ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον με τον Ντίμι να προηγείται από νωρίς με break αλλά η συνέχεια ήταν περιπετειώδης.

Ο Γκοφάν πίεσε πολύ το σερβίς του Βούλγαρου, έφτασε σε δύο break point στο 4-2 αλλά ο Ντίμι τα έσβησε πριν φτάσουμε σε ένα τελευταίο game επτά ισοπαλιών και μεγάλων συγκινήσεων!

Ο Νο5 τενίστας στον κόσμο προηγήθηκε με 40-0 αλλά ο Γκοφάν επέστρεψε πριν δημιουργήσει συνολικά τέσσερα ακόμα break point σε ένα συναρπαστικό game που όμως έμειναν ανεκμετάλλευτα.

Τελικά, το σερβίς έδωσε τη λύση για τον Ντίμι που, με δύο άσους, στο έκτο του set point, έκανε το 1-0 προμηνύοντας μια μεγάλη μάχη για το δεύτερο σετ.

Εντούτοις, η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Γκοφάν που κέρδισε το εναρκτήριο service game του δεύτερου σετ πριν γίνει η φάση που προαναφέραμε και τελειώσει άδοξα το ματς.

Ο Ντίμι θα αγωνιστεί με τον Ρότζερ Φέντερερ στον μεγάλο τελικό της Κυριακής και θα επιχειρήσει να τον κερδίσει για πρώτη φορά μετά από έξι αποτυχημένες απόπειρες!

Ouch! This is scary. Fingers crossed that David Goffin is okay. pic.twitter.com/Ssve1ufC6v

Tennis TV (@TennisTV) 17 Φεβρουαρίου 2018

Σάββατο, 17/2: Ημιτελικοί Rotterdam Open

Dimitrov (Bulgaria) beat Goffin (Belgium) 6-3 0-1 ret

Federer (Switzerland) beat Seppi (Italy) 6-3 7-6(3)

ROTTERDAM DRAW | QUAL. DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Αδοξο φινάλε… – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα