Ντολγκοπόλοφ: “Ψεύτης και υποκριτής ο Ρούμπλεφ”

Πριν από μερικές ημέρες, ο Νο8 τενίστας στον κόσμο, Αντρέι Ρούμπλεφ επέκρινε την απόφαση αποκλεισμού των Ρώσων και των Λευκορώσων παικτών από το φετινό Wimbledon τονίζοντας ότι η απόφαση αυτή “δεν θα αλλάξει τίποτα”.

O Ουκρανός, πρώην Νο13 στην παγκόσμια κατάταξη, Αλεξάντρ Ντολγκοπόλοφ, σχολίασε τα λόγια του Ρώσου, με δημοσίευσή του στο Twitter, χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα… ψεύτη και υποκριτή:

“Σε αυτό το σημείο, ας συζητήσουμε γιατί αυτή η δήλωση Ρούμπλεφ

είναι κυρίως ψέματα και υποκρισία, ακριβώς όπως ενεργεί η Ρωσία στον κόσμο. Θα δημοσιεύσω τη γνώμη μου γιατί η ATP και η WTA δεν πρέπει να προσπαθήσουν να παραμερίσουν αλλά να καλωσορίσουν αυτού του είδους τις συμπεριφορές.

Αυτή η δήλωση του Ρούμπλεφ είναι ένα τέλειο παράδειγμα, γιατί η απόφαση της LTA είναι η σωστή απόφαση. Ακριβώς αυτό που κάνει καθημερινά ο Πρόεδρος του και η προπαγάνδα τους, ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ! ‘Δεν ξέρω τίποτα, δεν διαβάζω ειδήσεις, δεν παρακολουθώ, δεν έχω εκπαίδευση’, ΨΕΜΑ.

Ο Ρούμπλεφ έπαιξε διπλό με Ουκρανό παίκτη 10 μέρες πριν ξεκινήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία, έχει άμεση επαφή με κάθε Ουκρανό τενίστα σε κάθε τουρνουά και ναι σίγουρα ξέρει τι συμβαίνει, αν αναλογιστούμε ότι έγραψε: ‘Όχι στον πόλεμο’ στην κάμερα στις πρώτες μέρες του πολέμου. 

Οπότε, αφού ισχυρίστηκε ότι δεν ξέρει τίποτα και ότι είναι τυφλός και απαίδευτος, στη συνέχεια πάει και λέει ότι αυτό το μέτρο δεν θα βοηθήσει τη δημοκρατία. Αν δεν ξέρεις τίποτα και δεν ακολουθείς αυτά που συμβαίνουν, τότε γιατί θες να δωρίσεις το χρηματικό σου έπαθλο και ποιες οικογένειες και παιδιά θες να βοηθήσεις ; 

Θες να είσαι ο πρώτος αθλητής που θα δωρίσει χρήματα στην Ουκρανία ; Ο Ρότζερ Φέντερερ δώρισε 500.000$, οι Τζετς 1.000.000$, o Μπέκαμ, η Πρέμιερ Λιγκ, η Ρεάλ Μαδρίτης και η NASCAR από 1.000.000$ και η λίστα συνεχίζεται.

Καλύτερα να μην πεις τίποτα, παρά να προσπαθήσεις να πεις ψέματα, όπως κάνει η κυβέρνηση, μόνο και μόνο για να διατηρήσεις την κανονική σου ζωή. Δυστυχώς, αυτή η δήλωση είναι πλήρως υποκριτική και ψεύτικη. Η ATP και η WTA δεν θα έπρεπε πραγματικά να θέλουν να καλύψουν αυτό το είδος συμπεριφοράς.

Εάν αυτοί (Ρώσοι και Λευκορώσοι) θέλουν να μιλήσουν, να πουν την αλήθεια και με ακρίβεια, όχι με ψέματα. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για την υποστήριξη και τη μεγάλη αγκαλιά από το Κίεβο της Ουκρανίας”, έγραψε ο Ντολγκοπόλοφ..

pic.twitter.com/gcj1NxEGNN

— Alex Dolgopolov (@TheDolgo) April 22, 2022

Δανάη Μασκαλέρη

The post Ντολγκοπόλοφ: “Ψεύτης και υποκριτής ο Ρούμπλεφ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα