Γραμματικοπούλου: Στον τελικό του διπλού στο Σάρλοτσβιλ

Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και Άλισον Παρκς ξεπέρασαν και το εμπόδιο των έμπειρων Τιμέα Μπάμπος (Ουγγαρία) και Νάο Χιμπίνο (Ιαπωνία) και με 6-2, 4-6, [10-4] εξασφάλισαν μια θέση στον τελικό του τουρνουά των 60.000$ στη Βιρτζίνια μετά από 83 λεπτά.

Αν και τα δύο ζευγάρια αντιμετώπισαν προβλήματα στο service τους στην αρχή του αγώνα, Γραμματικοπούλου και Παρκς κατάφεραν να βρουν ρυθμό και μετατρέποντας το 2-2 σε 6-2 πήραν προβάδισμα στον ημιτελικό. 

Το 2ο set ήταν πιο ανταγωνιστικό με τις Μπάμπος και

Χιμπίνο να φτάνουν σε break (4-3), τις Γραμματικοπούλου και Παρκς να το παίρνουν άμεσα πίσω (4-4), αλλά στη συνέχεια να δέχονται δύο συνεχόμενα games χάνοντας το set με 6-4.

Στο super tie-break το ελληνοαμερικανικό δίδυμο κυριάρχησε στο court και με 6 σερί πόντους έκαναν το 0-1, 6-1 για να φτάσουν σε ένα εύκολο κλείσιμο λίγο αργότερα. 

Η Γραμματικοπούλου θα προσπαθήσει να φτάσει στον 3ο φετινό τίτλο στα διπλά, μετά από τους δύο συνεχόμενους στο Πόρτο τον περασμένο Φεβρουάριο, αλλά και τον 2ο στην καριέρα της σε 60άρι τουρνουά μετά από τον Ιούνιο του 2021 στην Τσεχία. 

Στον τελικό Γραμματικοπούλου και η Αμερικανίδα Παρκς θα αντιμετωπίσουν τις Αμερικανίδες και Νο4 του ταμπλό, Σόφι Τσανγκ και Άντζελα Κουλίκοφ. 

ITF W60 CHARLOTTESVILLE DOUBLES | OOP

The post Γραμματικοπούλου: Στον τελικό του διπλού στο Σάρλοτσβιλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα