Διπλή νίκη και ημιτελικά για Γκασκέ!

Ο Ρισάρ Γκασκέ κέρδισε δύο αγώνες σε μία μέρα στο Χερτόγκενμπος και προκρίθηκε στα ημιτελικά μίας διοργάνωσης που πέρσι κατέκτησε!

Ουσιαστικά τώρα αρχίζει η χρονιά για τον Ρισάρ Γκασκέ.

Ο Γάλλος τενίστας έκανε ένα πολύ σύντομο πέρασμα από το χώμα μετά από επτά περίπου μήνες αγωνιστικής απραξίας και πλέον “φουλάρει” τις μηχανές του για μία καλή grass court season που, αν κρίνουμε από την αρχή, αναμένεται θετική.

Ο Γάλλος τενίστας ολοκλήρωσε με νίκη το ματς του δεύτερου γύρου που δεν ολοκληρώθηκε την Πέμπτη κόντρα στον Μιχαήλ Κουκούσκιν πριν θέσει εκτός

τον “δήμιο” του Στέφανου Τσιτσιπά, Νίκολας Τζάρι με 7-6(8), 6-4.

Σπουδαία εμφάνιση και μεγάλα ψυχικά αποθέματα από τον 33χρονο τενίστα που έσωσε τρία set points του Χιλιανού κατά τη διάρκεια του tie break του πρώτου σετ πριν καταφέρει να κάνει ένα κρίσιμο break στο δεύτερο σετ που του χάρισε τη νίκη.

Περσινός κάτοχος του τίτλου ο Ρισάρ, αντιμετωπίζει στα ημιτελικά τον Τζόρνταν Τόμσον που έκανε τη μίνι-έκπληξη αποκλείοντας στη μάχη των Αυστραλών τον Άλεξ Ντε Μινόρ ενώ ο έτερος ημιτελικός απαρτίζεται από το ζευγάρι Τσόριτς-Μαναρινό!

Ο Κροάτης, γνωστός για το τρομερό πείσμα του και την άρνηση του στην ήττα, επέστρεψε από διπλό break πίσω στο τρίτο σετ σώζοντας και ένα match point στην πορεία για να κερδίσει τον Κριστιάν Γκαρίν με 6-7(4), 6-3, 7-6(6) ενώ ο Μαναρινό έκανε μία τρομερή ανατροπή από σετ πίσω για να κερδίσει τον Νταβίντ Γκοφάν με 4-6, 7-5, 6-3.

Παρασκευή, 14/6: Προημιτελικός γύρος Libema Open
Gasquet (France) beat Jarry (Chile) 7-6(8) 6-4
Mannarino (France) beat Goffin (Belgium) 4-6 7-5 6-3
Coric (Croatia) beat Garin (Chile) 6-7(4) 6-3 7-6(6)
Thompson (Australia) beat De Minaur (Australia) 4-6 6-2 6-3

LIBEMA OPEN SINGLES DRAW | OOP

Κώστας Αϊτάκης

The post Διπλή νίκη και ημιτελικά για Γκασκέ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα