Προελαύνει ο Αλιασίμ!

Στον πρώτο του ημιτελικό σε χορτάρινη επιφάνεια προκρίθηκε ο Φελίξ-Οζέρ Αλιασίμ που επικράτησε σε ένα συναρπαστικό ματς του showman Ντάστιν Μπράουν!

Από ορόσημο σε…ορόσημο το πάει ο Φελίξ-Οζέρ Αλιασίμ!

Ο 18χρονος τενίστας πέτυχε αυτήν την εβδομάδα στη Στουτγκάρδη την πρώτη του νίκη στο τουρ στο γρασίδι και δεν έμεινε εκεί!

Κέρδισε στα προημιτελικά του Γερμανικού Όπεν τον θεαματικό Ντάστιν Μπράουν με 7-6(3), 6-7(2), 7-6(2) σώζοντας και ένα match point του Γερμανού που είχε τη μοναδική ευκαιρία να σερβίρει για τη νίκη στο 5-4 του τρίτου σετ.

Δεν

είδαμε το παραμικρό break κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων σετ της αναμέτρησης πριν μπορέσει ο Μπράουν να κάνει πρώτος το μεγάλο βήμα για τη νίκη σπάζοντας το σερβίς του Καναδού στα μέσα του τρίτου σετ.

Δίχως να έχει υποστεί break σε όλο το ματς, φάνηκε ότι “κλείδωσε” τη νίκη αλλά ο Αλιασίμ απάντησε την ύστατη ώρα με τον Γερμανό να σερβίρει στο 5-4 για τη νίκη που τελικά δεν ήρθε χάρη στο πείσμα του χαρισματικού νεαρού τενίστα!

Ήδη, προσβλέπει στον επόμενο του στόχο, τη συμμετοχή του στον παρθενικό του τελικό σε γρασίδι αλλά θα πρέπει να προσπεράσει τον big server και πάντα εξαιρετικό στο γρασίδι, Μίλος Ράονιτς, περσινό φιναλίστ της διοργάνωσης.

Ο έτερος ημιτελικός απαρτίζεται από τους Γιαν-Λέναρντ Στρουφ και Ματέο Μπερετίνι.

Παρασκευή, 14/6: Προημιτελικοί Mercedes Cup
Raonic (Canada) beat Fucsovics (Hungary) 6-4 6-4
Aliassime (Canada) beat Brown (Germany) 7-6(3) 6-7(2) 7-6(3)
Berrettini (Italy) beat Kudla (USA) 6-3 6-3
Struff (Germany) beat Pouille (France) 6-4 6-4

MERCEDES CUP SINGLES DRAW | OOP

Κώστας Αϊτάκης

The post Προελαύνει ο Αλιασίμ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα