Πογέτ: “Οι παίκτες της ενδεκάδας του Μπιέλσα δεν ταίριαζαν”

Η Ουρουφουάη ηττήθηκε από το Εκουαδόρ με σκορ 2-1 στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των προκριματικών του Μουντιάλ 2026 στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής. Ο Γκουστάβο Πογέτ κλήθηκε να σχολιάσει τις επιλογές του Μαρσέλο Μπιέλσα για αυτή την αναμέτρηση λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Αν φτιάξω ενδεκάδα με εκείνους που κάλεσε, νομίζω ότι θα έβαζα τέσσερις, πέντε ή έξι από τους παίκτες που έβαλε ο Μπιέλσα. Οι παίκτες της ενδεκάδας δεν ταίριαζαν μεταξύ τους, δεν είχαν ελπίδα.

Δεν ξέρω τι έκανε ο Μαρσέλο, αλλά αν ήμουν εγώ, θα μιλούσα

με τον Σουάρες και τον Καβάνι και μετά θα αποφάσιζα αν θα τους καλέσω. Είναι περίπλοκο, αλλά το καλύτερο που έχει να κάνει ένας ομοσπονδιακός προπονητής είναι να επιλέξει αυτούς που θέλει.

Θα είναι τα πιο εύκολα προκριματικά στην ιστορία, επειδή προκρίνονται επιπλέον δύο χώρες. Οπότε θα ήταν καταστροφή να μην πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η περίπτωση του Μπιέλσα είναι ενδιαφέρουσα. Είναι μοναδικός, δεν υπάρχει κάποιος σαν κι αυτόν. Ας ελπίσουμε ότι θα συνεισφέρει πολλά και ο προπονητής που θα έρθει μετά να εκμεταλλευτεί αυτά που θα αφήσει ο Μπιέλσα στην εθνική ομάδα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα