“Δεν θα τα παρατήσει λόγω τραυματισμού”

Ο Τόνι Ναδάλ εμφανίστηκε αισιόδοξος πως ο ανιψιός του, Ραφαέλ Ναδάλ, δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το άθλημα του τένις λόγω τραυματισμού.

“Σφυρηλατημένος” από πάμπολλα προβλήματα τραυματισμού σχεδόν από την αρχή της καριέρας του, ο Ραφαέλ Ναδάλ δεν τα παράτησε ποτέ.

Στα 32 του, παραμένει ένας εκ των κορυφαίων τενιστών στον κόσμο και παρά τους τραυματισμούς που εξακολουθούν αν τον ταλαιπωρούν σε ετήσια βάση, δεν υπάρχει καν η σκέψη της απόσυρσης.

Ο

θείος του, Τόνι, ξέρει από πρώτο χέρι την πνευματική δύναμη του ανιψιού του και πλέον είναι σίγουρος για ένα πράγμα: δεν θα τα παρατήσει λόγω τραυματισμού!

“Είχα προειδοποιήσει τον Ράφα από την αρχή της καριέρας του. Του είπα: έχεις σπουδαίο forehand, πνευματικά είσαι πολύ δυνατός. Αλλά το σώμα μπορεί να μην αντέχει πάντα. Τα γόνατα ήταν πάντα το ευάλωτο σημείο, μετά προστέθηκαν και οι καρποί”.

“Και όμως, δεν αμφέβαλα ούτε μια στιγμή πως θα τα παράταγε λόγω τραυματισμού. Θα υπήρχε μία λύση για όλα τα προβλήματα. Ακόμα καν αν χρειάστηκε χτυπά τη μπάλα πιο γρήγορα στο στιλ των Φέντερερ, Τζόκοβιτς. Αυτό χρειάζεται αυτοπεποίθηση και να μην σε παίρνει από κάτω”.

Η τελευταία αποθεραπεία του Ράφα πηγαίνει πολύ καλά με τον Ισπανό να προπονείται για λίγες μέρες ακόμα στην ακαδημία του στη Μαγιόρκα πριν “κατηφορίσει” προς Άμπου Ντάμπι για το τουρνουά φιλικών προδιαγραφών Mubadala Championships.

Κώστας Αϊτάκης

The post “Δεν θα τα παρατήσει λόγω τραυματισμού” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα