Miami Open: Αύξηση εισιτηρίων στη νέα έδρα

Η μετακόμιση που σχεδιάζεται για το Miami Open 2019 στο Hard Rock Stadium, φαίνεται πως λειτουργεί θετικά για τη διοργάνωση

Αν μη τι άλλο, τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά για τη νέα έδρα του σπουδαίου combined τουρνουά που διεξάγεται κάθε Μάρτιο στο Μαϊάμι.

Η είδηση της μεταφοράς της έδρας διεξαγωγής από το κλασικό Crandon Park Tennis Center στο.. ποδοσφαιρικό Hard Rock

Stadium, δεν άρεσε σε πολλούς παραδοσιακούς φιλάθλους όμως καθ’ότι φαίνεται τα εισιτήρια αναμένεται να πάνε καλύτερα στην έδρα των Miami Dolphins.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, υπάρχει αύξηση +22% στην προπώληση των εισιτηρίων σε σχέση με τον περσινό Δεκέμβρη ενώ ήδη έχουν πουληθεί αρκετά περισσότερα εισιτήρια, συγκριτικά με το διάστημα προετοιμασίας για το περσινό τουρνουά.

“Ο κόσμος ήταν περίεργος και σκεπτικός για το πως θα μπορούσε να λειτουργήσει όλο αυτό, όμως πολλοί φίλαθλοι έχουν ήδη επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις και έχουν δει ότι ο Στίβεν Ρος και η IMG έχουν κάνει πολύ μεγάλη επένδυση και θέλουν να διατηρήσουν το Miami Open σε πολύ υψηλό επίπεδο” είπε ο αντιπρόεδρος του Hard Rock Stadium, Τζέρεμι Γουόλς.

30 γήπεδα τένις θα κατασκευαστούν για τις ανάγκες του τουρνουά.

“Η αγορά έχει ανταποκριθεί πολύ καλά στην μετακόμιση” πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τους ιθύνοντες της διοργάνωσης, το Hard Rock Stadium θα προσφέρει άλλες ανέσεις στους επισκέπτες, τόσο από άποψης πάρκινγκ όσο και στο θέμα της ευκολότερης πρόσβασης.

Τα έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν έγκαιρα για τη διοργάνωση του 2019, 18-31 Μαρτίου.

The post Miami Open: Αύξηση εισιτηρίων στη νέα έδρα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα