Ηρόδοτος – Πανιώνιος 1-2: Προκρίθηκαν με 3 στα 3 οι «κυανέρυθροι»

Ο Πανιώνιος πέρασε νικηφόρα από την Αλικαρνασσό, επικρατώντας 2-1 του Ηρόδοτου για τον 8ο όμιλο του κυπέλλου Ελλάδας και προκρίθηκε με 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην επόμενη φάση.

Και οι δύο προπονητές έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ στο πρωτάθλημα, καθώς το παιχνίδι ήταν αδιάφορο βαθμολογικά. Παράλληλα, ο αγωνιστικός χώρος δεν βρισκόταν σε καλή κατάσταση, μετά και τις έντονες καιρικές συνθήκες.

Οι

«κυανέρυθροι» άνοιξαν το σκορ στο 37ο λεπτό, όταν ο Μάκρυλλος βρήκε τον Τσιλούλη, ο οποίος με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 76ο λεπτό ο Καργιωτάκης υπέπεσε σε πέναλτι, με τον Ντουρμισάι να ευστοχεί δίνοντας προβάδισμα 2 τερμάτων στην ομάδα του. Πέντε λεπτά αργότερα, οι Κρητικοί μείωσαν με κεφαλιά «ψαράκι» του Δαμιανάκη, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Ηρόδοτος: Κασμερίδης (58′ Tσιλιγγίρης), Νικηφόρος, Μπαλάφας, Φουκαράκης, Μωραϊτης, Καργιωτάκης, Κοντογιάννης, Αυγενικού, Δαμιανάκης, Μασάδο (55′ Kονέ), Αμαραντίδης (56′ Προβυδάκης).

Πανιώνιος: Μανοΐλοβιτς, Ντε Ταντέο, Μακρύλλος, Άλμπεργκ (64′ Παπαγεωργίου), Οικονομίδης, Σίντι Αλί, Ρέντζας (72′ Ντουρμισάι) , Τσιλούλης (90′ + 1′ Σουσώνης) , Μίκο, Κότσιτς, Σεράφ.

Ατρόμητος: Στη Ριζούπολη με Θύελλα Καμαρίου

The post Ηρόδοτος – Πανιώνιος 1-2: Προκρίθηκαν με 3 στα 3 οι «κυανέρυθροι» appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα