Oχανιάν: “Κορόιδευα παλιά το τένις!”

Ο Αλέξις Οχανιάν, σύζυγος της Σερίνα Γουίλιαμς, παραδέχτηκε πως δεν είχε καθόλου καλή σχέση με το άθλημα του τένις στο παρελθόν το οποίο και θεωρούσε ότι είναι γελοίο!

Έχει μπει στη “σφαίρα” του αθλήματος του τένις μέσω του γάμου του με την καλύτερη, ίσως, τενίστρια όλων των εποχών, την Σερίνα Γουίλιαμς.

Ο συν-ιδρυτής του Reddit, Αλέξις Οχανιάν πλέον, θέλοντας και μη, παρακολουθεί τένις όντας στο πλευρό της Αμερικανίδας πρωταθλήτριας με τη σχέση του με το άθλημα να έχει αλλάξει πάρα πολύ.

“Έπαιζα ομαδικά αθλήματα σε όλη μου τη ζωή και πίστευα ότι το τένις ήταν “ανέκδοτο”! Νόμιζα ότι

το κάνουν απλά άνθρωποι για να γυμναστούν λίγο. Άλλαζα το κανάλι όποτε το “πετύχαινα” στην τηλεόραση!”.

“Ήμουν τόσο αφελής και ανώριμος στον τρόπο που έβλεπα το άθλημα. Στα ομαδικά αθλήματα, ακόμα και στην κακή σου μέρα, έχεις άλλους δέκα ή τέσσερις παίκτες για να σε στηρίξουν και να σου ανεβάσουν το ηθικό. Το να δέχεσαι όμως την ήττα μόνος σου και να μπορείς να “σηκωθείς” και να γίνεις καλύτερος απαιτεί πνευματική δύναμη που δεν έχω δει σε άλλο σπορ. Σε αυτό το άθλημα πρέπει να είσαι πνευματικά δυνατός πριν από κάθε πόντο! Όλοι βλέπουν την ομορφιά του αθλήματος του τένις, εγώ βλέπω περισσότερο το κομμάτι της πνευματικής δύναμης και της πνευματικής προσπάθειας που απαιτεί”.

Κώστας Αϊτάκης

The post Oχανιάν: “Κορόιδευα παλιά το τένις!” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα