Δεν τα κατάφεραν Τσιτσιπάς και Περβολαράκης – VIDEO

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μιχάλης Περβολαράκης μπορεί να έδωσαν σπουδαία μάχη κόντρα στους πολύπειρους Λούκας Κούμποτ και Μάρτσιν Ματκόφσκι, όμως τελικά ηττήθηκαν με ανατροπή και η Ελλάδα γνώρισε την πρώτη της ήττα στον όμιλο…

Η Εθνική μας ομάδα δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την τεράστια ανατροπή απέναντι στους Πολωνούς και με τη δεύτερη ήττα μέσα στην ημέρα, αυτή τη φορά στα διπλά, βλέπει τις ελπίδες της για την πρωτιά στον όμιλο, να έχουν γίνει… μηδαμινές.

Στέφανος Τσιτσιπάς

και Μιχάλης Περβολαράκης αγωνίστηκαν για την Ελλάδα στο καθοριστικό παιχνίδι, κατέκτησαν το πρώτο σετ κόντρα στους Λούκας Κούμποτ και Μάρτσιν Ματκόφσκι, αλλά έμειναν από δυνάμεις και ηττήθηκαν τελικά με ανατροπή και τελικό σκορ 3-6, 6-4, 6-1.

Το εναρκτήριο κομμάτι του αγώνα ήταν τέλειο για τους Έλληνες, που έπαιξαν εξαιρετικό τένις, σέρβιραν καταπληκτικά και έφτασαν στο προβάδισμα, θέλοντας πια ακόμη ένα σετ στα εναπομείναντα δυο, για να δώσουν τη νίκη στην χώρα.

Όμως, οι Πολωνοί ανέβασαν ρυθμό, έβαλαν δύσκολα στους τενίστες μας, που δυσκολεύτηκαν με τα εξαιρετικές επιστροφές του Κούμποτ και από το 4-4 του δευτέρου σετ κι έπειτα, το ματς έγινε μονόλογος.

Κούμποτ και Ματκόφσκι κατέκτησαν τα τελευταία 8/9 γκέιμς που παίχτηκαν δίνοντας τη δεύτερη νίκη στην χώρα τους για σήμερα και κατ΄επέκταση τη δεύτερη νίκη στον όμιλο.

Η Ελλάδα, πλέον, ισοβαθμεί στη 2η θέση με το Μονακό, το οποίο θα αντιμετωπίσει αύριο, σε ένα άκρως ενδιαφέρον matchup, αφού όποια ομάδα το κατακτήσει, θα πάρει το μοναδικό εισιτήριο που απέμεινε, για τα πλέι-οφ του ανόδου.

Το άλλο, το έχει “κλειδώσει” από σήμερα, η Πολωνία.

DAVIS CUP WORLD GROUP III

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Δεν τα κατάφεραν Τσιτσιπάς και ΠερβολαράκηςVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα