Δεν πανικοβάλλομαι! – VIDEO

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει ξεκινήσει το 2018 με τον καλύτερο τρόπο για αυτόν, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ παραμένει ψύχραιμος και είναι απόλυτα βέβαιος πως θα επανακτήσει την καλή του φόρμα αρχής γενομένης από το δυνατό τουρνουά του Ακαπούλκο.

Ο Ζβέρεφ συνιστά ψυχραιμία!

Ο 19χρονος τενίστας που οι περισσότεροι ειδικοί έχουν χρίσει ως μελλοντικό Νο1 δεν τελείωσε καλά το 2017 και με τον ίδιο τρόπο ξεκίνησε και το 2018.

Ο νεαρός Γερμανός αποκλείστηκε στον γύρο των “32” του Αυστραλιανού Όπεν και στους “16” του Ρότερνταμ στα μοναδικά δύο τουρνουά που έχει αγωνιστεί φέτος, δύο αποτελέσματα που

ασφαλώς δεν τον ικανοποιούν.

Παρ’όλα αυτά, η σεζόν είναι ακόμα στην αρχή της και ο Σάσα είναι σίγουρος πως οι νίκες θα έρθουν αργά ή γρήγορα.

“Δεν πανικοβάλλομαι. Εχω παίξει σε δυο τουρνουά, στο Αυστραλιανό όπου θεωρώ ότι έπαιξα καλά αλλά έπεσα σε έναν φοβερό αντίπαλο (Χίον Τσανγκ) και στο Ρότερνταμ όπου παραδοσιακά δεν παίζω καλά. Εξ’άλλου, έπαιξα καλά στο Davis Cup και η σεζόν είναι ακόμα στην αρχή της” ανέφερε.

Τώρα τον περιμένει ένας επικίνδυνος αντίπαλος στη σκληρή επιφάνεια για την πρεμιέρα του στο Ακαπούλκο, ο Στίβ Τζόνσον.

“Δεν σκέφτομαι κάτι για το συγκεκριμένο ματς. Το πάω βήμα-βήμα. Ξέρω ότι οι νίκες θα φέρουν αυτοπεποίθηση και αυτό κάποια στιγμή θα γίνει” κατέληξε ο Ζβέρεφ που βρίσκεται στο Νο2 του ταμπλό στο Μεξικό πίσω από τον Ράφα Ναδάλ.

Κώστας Αϊτάκης

The post Δεν πανικοβάλλομαι! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα