Εκδίκηση από Φερού στο Ακαπούλκο – VIDEO

Φερέρ, Χάρισον και Ντόναλντσον οι νικητές της πρεμιέρας στο ATP 500 τουρνουά του Ακαπούλκου

Με τρία παιχνίδια τα οποία κρίθηκαν όλα στα δύο σετ, ξεκίνησε η δράση στο Abierto Mexicano Telcel στο Μεξικό τη Δευτέρα (26/02).

Ο Νταβίντ Φερέρ, θυμίζοντας κάτι από τα παλιά, πήρε εκδίκηση απ’τον NextGen ATP, Αντρέι Ρούμπλεφ για την ήττα στο φετινό Australian Open

και έδειξε ότι παρά τα 35 του χρόνια, μπορεί να παίξει μεγάλο τένις ακόμα και στις σκληρές επιφάνειες!

Το πρώην Νο3 και νυν Νο39 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 6-4, 6-3 του 20χρονου Ρώσου και προκρίθηκε στους “16” του θεσμού εκεί όπου θα περιμένει το νικητή της αναμέτρησης Ντελ Πότρο – Μ.Ζβέρεφ οι οποίοι αγωνίζονται την Τρίτη.

Ο Φερέρ ξεκίνησε πολύ δυνατά και προηγήθηκε 5-1 game, όμως στη συνέχεια ο Ρούμπλεφ ανέκαμψε και μείωσε σε 5-4, με τον Ισπανό να κλείνει το εναρκτήριο σετ με το τρίτο του break στο σετ!

Στο 2ο σετ ο Ρούμπλεφ που καταλαμβάνει την 32η θέση της κατάταξης, ήταν πιο σταθερός όμως ο Φερέρ ήταν εξαιρετικός και έτρεξε ασταμάτητα τον νεαρό Μοσχοβίτη, ολοκληρώνοντας τη νίκη του μετά από 1 ώρα και 23 λεπτά αγώνα.

Ήταν η πρώτη νίκη του Φερέρ μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες στο tour από Ρούμπλεφ (Μελβούρνη), Κατσάνοφ (Μονπελιέ) και Α.Ζβέρεφ (Ρότερνταμ).

Η αμέσως προηγούμενη νίκη του Ισπανού ήταν για τα προημιτελικά του ASB Classic στο Όκλαντ επί του Χίον Τσανγκ, μόλις στη δεύτερη εβδομάδα της νέας περιόδου.

Ο Ράιαν Χάρισον ήταν ο μεγάλος νικητής στον αμερικανικό εμφύλιο της πρεμιέρας στο Ακαπούλκο, επικρατώντας με 6-3, 7-6(5) του Τζον Ίσνερ.

Το Νο60 της παγκόσμιας κατάταξης, έσωσε 7/8 break point του πανύψηλου Ίσνερ και κατάφερε να περιορίσει τη δράση του συμπατριώτη του στο 2ο σερβίς του, φτάνοντας στη νίκη μετά απο 1 ώρα και 26 λεπτά αγώνα στο Center Court.

Ο 25χρονος Χάρισον στο 2ο γύρο περιμένει έναν εκ των Βερντάσκο-Ζβάρτσμαν.

Τέλος, το εισιτήριο για τους “16” της ATP 500 διοργάνωσης, εξασφάλισε και ο Τζάρεντ Ντόναλντσον με σημαντική νίκη 6-2, 6-3 επί του Νικολόζ Μπασιλασβίλι.

Ο 21χρονος Αμερικανός, Νο59 στον κόσμο, περιμένει το νικητή Κουέρι-Έμπντεν στην επόμενη φάση.

ABIERTO MEXICANO DRAW | OOP (-8h) | TV SCHEDULE

The post Εκδίκηση από Φερού στο Ακαπούλκο – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα