Αποκαλυπτήρια – VIDEO

Ο Ράφαελ Ναδάλ και η νέα του ρακέτα, ντεμπουτάρουν σήμερα στο Ακαπούλκο

Ένα μήνα περίπου μετά την άδοξη έξοδος από το Australian Open, ο Ράφαελ Ναδάλ επιστρέφει στη δράση αγωνιζόμενος στο Abierto Mexicano Telcel της σειράς ATP World Tour 500.

Ο 31χρονος Ισπανός

έχει δύσκολη πρεμιέρα απέναντι στον επίσης αριστερόχειρα Φελισιάνο Λόπεζ με τον οποίον θα αναμετρηθεί για 14η φορά στο tour, έχοντας θετικό ρεκόρ 9-4!

Το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης και Νο1 του ταμπλό στο Ακαπούλκο, προέρχεται από τραυματισμό στο ισχίο που δεν του επέτρεψε να διεκδικήσει με αξιώσεις τον δεύτερο τίτλο του στη Μελβούρνη, αποχωρώντας τραυματίας από το 5ο σετ της προημιτελικής αναμέτρησης με τον Μάριν Τσίλιτς.

Ο Ισπανικός εμφύλιος θα ξεκινήσει στις 04:00GR-Cosmote Sport 6HD (ξημερώματα Τετάρτης).

Η πρεμιέρα του Ναδάλ θα έχει άλλη μια ξεχωριστή σημασία, αφού θα λανσάρει τη νέα του ρακέτα που είναι αφιερωμένη στο θρυλικό “La Decima” πέρυσι στο Παρίσι.

Πρόκειται για το πασίγνωστο μοντέλο Babolat Pure Aero η οποία δέχθηκε εντυπωσιακές παρεμβάσεις στα cosmetics! Είναι εμπνευσμένη από τα χρώματα της Ισπανικής σημαίας αλλά και από το χρώμα του τιμημένου χώματος στο Γαλλικό Όπεν, εκεί όπου το 2017 ο Ναδάλ έγραψε ιστορία κατακτώντας τον 10ο τίτλο του στο Παρίσι.

To σημερινό πρόγραμμα στο Ακαπούλκο περιλαμβάνει επίσης το σπουδαίο ντέρμπι του 1ου γύρου ανάμεσα σε Κέι Νισικόρι και Ντένις Σαποβάλοφ όπως και τις πρεμιέρες των Ντόμινικ Τιμ και Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο.

Στο γυναικείο τουρνουά, η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζει (00:00GR) την Λάρα Αρουαμπαρένα για τον 1ο γύρο.

ABIERTO MEXICANO DRAW | OOP (-8h) | TV SCHEDULE

The post Αποκαλυπτήρια – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα