Έχω όνειρα για εκείνη…

Ο Πιότρ Βοζνιάκι, πατέρας και προπονητής του Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA Καρολίν Βοζνιάκι, μίλησε για την κόρη του αποκαλύπτοντας τα σχέδιά της για το μέλλον.

Η Καρολίν Βοζνιάκι είναι σίγουρα ένα από τα πρόσωπα που βρίσκονται στο επίκεντρο στον χώρο του τένις τους τελευταίους μήνες.

Είναι μια

από τις μεγάλες πρωταγωνίστριες των courts τον τελευταίο χρόνο, ενώ πρόσφατα κατέκτησε τον πρώτο της Grand Slan τίτλο, αλλά και έφτασε για πρώτη φορά στην καριέρα της στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA.

Ο πατέρας και προπονητής της, Πιότρ Βοζνιάκι, μίλησε σε Δανέζικη εφημερίδα, τονίζοντας πως έχει πολλά όνειρα για την κόρη του, η οποία επίσης πλέον έχει βάλει πλώρη για την κατάκτηση του δεύτερου Major τίτλου της, μιας και το Αυστραλιανό Όπεν της… άνοιξε την όρεξη σύμφωνα με τον ίδιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πιότρ Βοζνιάκι για την Καρολίν:

”Δεν έχουν αλλάξει τα πράγματα στην ομάδα μας μετά και την επιτυχία στο Αυστραλιανό Όπεν, υπάρχει ακόμη μεγάλο κίνητρο για μεγαλύτερες διακρίσεις. Η πρόσφατη επιτυχία στην Μελβούρνη, είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς τα τελευταία χρόνια, δεν με εξέπληξε η Καρολίν. Μπορώ να πω πως ήμασταν προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο.

Τώρα, έχουμε ένα πλάνο, να κρατήσουμε την Καρολίν σε καλή κατάσταση και να συνεχίσει σε τόσο υψηλό επίπεδο. Μπορεί να κατάκτησε το πρώτο της Major τρόπαιο, αλλά τώρα θέλει το δεύτερο και στην συνέχεια θα θέλει το τρίτο και πάει λέγοντας. Δεν θέλει να τελειώσει την καριέρα της τώρα, έχει όνειρα όπως έχω κι εγώ σαν προπονητής της και σαν πατέρας της. Πιστεύω σαν προπονητής έχω μάθει πολλά το τελευταίο χρονικό διάστημα και έχω ωριμάσει επίσης.

Στην αρχή της καριέρας μου έκανα πολλά λάθη, τώρα καταλαβαίνω πως θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα. Δεν έχω παίξει τένις ποτέ στη ζωή μου, πιο πριν ήμουν ποδοσφαιριστής, αλλά τώρα αισθάνομαι σαν ένας από τους καλύτερους προπονητές τένις. Έχω γνώση για το άθλημα πια.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Έχω όνειρα για εκείνη… appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα