Δεν πάει Μελβούρνη ο Φέντερερ

Ο Ρότζερ Φέντερ δεν θα αγωνιστεί στο πρώτο Grand Slam της επόμενης σεζόν, όπως άφησε να εννοηθεί ο προπονητής του Ιβάν Λιούμπισιτς. Η ανάρρωση από τις δύο επεμβάσεις που έκανε στο γόνατο δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί με τον Ελβετό να μην αισθάνεται έτοιμος για να αγωνιστεί στη Μελβούρνη.

“Νομίζω ότι η συμμετοχή στο Australian Open δεν είναι πιθανή

αυτή τη στιγμή”, είπε ο Λιούμπισιτς. “Εκτιμώ ότι υπάρχουν λίγες πιθανότητες. Ο Ρότζερ εξακολουθεί να αναρρώνει. Όταν θα αγωνιστεί θέλει να είναι 100% έτοιμος και να ξέρει ότι θα μπορεί να φτάσει ψηλά στο τουρνουά που θα παίξει.”

“Θα το πάει βήμα-βήμα. Είναι πλέον 40 ετών και χρειάζεται υπομονή. Δεν μπορεί να αναρρώσει στους ίδιους χρόνους που ανάρρωνε στο παρελθόν.”

Ωστόσο, ο Κροάτης προπονητής και πρώην Νο3 του κόσμου, δήλωσε ότι κάποια στιγμή ήταν σίγουρος ότι ο Φέντερερ ήθελε να αποσυρθεί από το τένις. 

“Μιλήσαμε και πλέον μπορώ να εγγυηθώ ότι θέλει να επιστρέψει στα κορτ. Όταν το αποφασίσει θα αποσυρθεί, αλλά αυτό δεν νομίζω ότι θα γίνει ξαφνικά.”

Ο Φέντερερ αναμένεται να απουσιάσει για 2η φορά από το τουρνουά της Μελβούρνης καθώς δεν αγωνίστηκε ούτε πέρσι. Ο Ελβετός μετράει 6 τίτλους στο Australian Open στο οποίο έχει συμμετάσχει 21 φορές. 

Θάνος Σταθόπουλος 

The post Δεν πάει Μελβούρνη ο Φέντερερ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα