Ο Ρούμπλεφ στοχεύει ψηλά στο Τορίνο

Ο Άντρει Ρούμπλεφ που αγωνίζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο ATP Finals, επιστρέφει δυναμικά και πιστεύει ότι είναι θέμα χρόνου να έρθουν και τα μεγάλα αποτελέσματα.

“Αισθάνομαι πολύ καλύτερα”, δήλωσε ο Ρούμπλεφ στο Pala Alpitour στο Τορίνο, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του στο σπουδαίο τουρνουά και τον βραδινό αγώνα της Δευτέρας απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά.

“Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, τα πάω καλά μέσα και έξω από το γήπεδο. Βελτιώνομαι ξανά τώρα. Φυσικά,

θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και ελπίζω να τα πάω καλά. Στην περίπτωσή μου, κρατάω το ίδιο πλάνο. Όχι μόνο αυτή την εβδομάδα, αλλά αν κάνω τα πράγματα με τον τρόπο που τα έκανα τις τελευταίες δυόμισι εβδομάδες, θα παίξω καλύτερα και τα αποτελέσματα θα ακολουθήσουν”.

Ο Ρώσος, ο οποίος κληρώθηκε με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, τον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Κάσπερ Ρουντ στο Green Group τόνισε πως θα προετοιμαστεί διαφορετικά σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά που πραγματοποίησε το ντεπούτο του στην O2 Arena του Λονδίνου.

“Φέτος, κάνω τα πράγματα λίγο διαφορετικά, με πιο χαλαρό τρόπο. Ελπίζω να έμαθα κάτι από πέρυσι. Έχω αναλύσει και έχω μάθει τα λάθη μου από πέρυσι. Θα δούμε αν είμαι αρκετά έξυπνος για να τα πάω καλύτερα”.

O Ρούμπλεφ που μεταξύ άλλων έχει κερδίσει 4 από τους 8 ATP τίτλους του σε κλειστό hard γήπεδο επιμένει ότι δεν είναι φαβορί για τον τίτλο. “Θέλω απλώς να επικεντρωθώ στη διαδικασία. Αυτό που συνέβη με τον Ντανίλ , τον Στέφανο και τον Σάσα που κέρδισαν τον τίτλο ATP Finals, ήταν επειδή απέδειξαν ότι είναι κορυφαίοι παίκτες και είχαν το επίπεδο να είναι εδώ. Στην περίπτωσή μου, σκέφτομαι τη διαδικασία και είμαι πιο χαρούμενος για το πώς κάνω τα πράγματα εντός και εκτός παρκέ. Μπορεί να μην συμβεί αμέσως, αλλά αν συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω, θα συμβούν καλά πράγματα και θα πάω μακριά σε ένα τουρνουά”

Ο Ρούμπλεφ, ο οποίος έχει ρεκόρ νικών 48-20 το 2021, θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά την Δευτέρα (15/11) στις 22:00GR.

Οι δύο άνδρες θα αναμετρηθούν για 8η φορά στην καριέρα τους, με τον Έλληνα πρωταθλητή να προηγείται 4-3 στις νίκες.

ATP FINALS 2021 SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW l OOP (-1h)

The post Ο Ρούμπλεφ στοχεύει ψηλά στο Τορίνο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα