Σχολή διαιτησίας Level 1 στην Πτολεμαϊδα

Η Γ΄ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας διοργανώνει Σχολή Διαιτησίας Επιπέδου 1 (National School) υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ).

Η σχολή θα πραγματοποιηθεί στις 04 και 05 Δεκεμβρίου 2021 στην Πτολεμαΐδα στο ξενοδοχείο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ (https://hotelpantelidis.gr/) και στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας.

Εισηγητής στη σχολή θα είναι ο κ. Σαρατζίδης Δημήτριος (Silver Badge Referee). Η σχολή θα επικεντρωθεί την δεύτερη μέρα της, σε

τεχνικές διαιτητών και courts supervisors σε Εθνικά και διεθνή πρωταθλήματα juniors, Seniors και wheelchair. Είναι δυνατόν να την παρακολουθήσουν ακόμη και άτομα που κατέχουν ήδη το δίπλωμα Επιπέδου 1 (National School), ακόμη γονείς αθλητών ή seniors players ή ανήλικοι αθλητές (άνω των 15 ετών, οι οποίοι δεν μπορούν, λόγω ορίου ηλικίας, να συμμετέχουν στις γραπτές εξετάσεις).

Στο τέλος της σχολής θα δοθούν γραπτές εξετάσεις για τους συμμετέχοντες και στους επιτυχόντες θα χορηγηθεί επίσημο δίπλωμα της ΕΦΟΑ.

Η συμμετοχή στη σχολή είναι 50,00 €. Επιπλέον έχει θεσπιστεί και 20,00 € εισφορά υπέρ της ΕΦΟΑ.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να φοιτήσουν στην Σχολή Διαιτησίας, να δηλώσουν συμμετοχή στο email [email protected] έως την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021, συμπληρώνοντας την συνημμένη αίτηση.

Ώρα προσέλευσης και εγγραφής : Σάββατο 9.00 – 9.30 πμ., στο ξενοδοχείο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ
Η καταβολή της συμμετοχής 50,00 € και της εισφοράς υπέρ της ΕΦΟΑ 20,00 €, θα γίνεται σε μετρητά κατά την εγγραφή και θα δίνεται η αντίστοιχη απόδειξη.

για επικοινωνία :
Οργανωτικός υπεύθυνος της Σχολής : Κος Πατσίκας Ζήσης τηλ. 6934 563986.
Διοικητική υποστήριξη : Κος Αδαλόγλου Μιχαήλ τηλ. 6936 555074

The post Σχολή διαιτησίας Level 1 στην Πτολεμαϊδα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα