“Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο Κύργιος” – VIDEO

Ο Ράφαελ Ναδάλ αμέσως μετά την πρόκρισή του στον 3ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν, απάντησε σε ερώτηση που του έγινε με αφορμή την κίνηση του Νικ Κύργιου να χλευάσει την ρουτίνα του Ισπανού στο σερβίς…

Ο “Ταυρομάχος” κλήθηκε να εκφράσει την άποψή του, για το γεγονός ότι ο Ελληνοαυστραλός κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Ζιλ Σιμόν, μιμήθηκε και ουσιαστικά… ειρωνεύτηκε τις κινήσεις του Ράφα πριν σερβίρει.

Πέραν τούτου, ο Νο1 τενίστας του κόσμου μίλησε και για τις 17(!) χαμένες ευκαιρίες για μπρέικ που είχε στο παιχνίδι του με τον Φεντερίκο Ντελμπόνις, αλλά και τη συνέχεια του τουρνουά

στη Μελβούρνη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα 17 χαμένα μπρέικ πόιντς του: “Όταν δεν μπορείς να εκμεταλλευτείς τόσες ευκαιρίες για μπρέικ, τότε σίγουρα έχεις πρόβλημα. Εγώ όμως, είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να σερβίρω τέλεια στο τάι-μπρέικ του δευτέρου σετ και μετά το 2-0, απελευθερώθηκα και έπαιξα πολύ καλύτερα στο τρίτο σετ, για να πάρω τελικά τη νίκη”.

Για το γεγονός ότι ο Κύργιος χλεύασε τη ρουτίνα του σερβίς του: “Πραγματικά, δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Ήρθα εδώ για να παίξω τένις. Πραγματικά, δεν με νοιάζει. Ήταν αστείο, αλλά μέχρι εκεί. Δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο”.

Για το τι μπορεί να βελτιώσει στα επόμενα ματς του: “Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα καλύτερα. Πρέπει να παίξω καλύτερα στη συνέχεια του τουρνουά και περισσότερο από όλα, πρέπει να συγκεντρωθώ για να εκμεταλλεύομαι τα μπρέικ πόιντς μου. Σήμερα δεν είχα επιτυχία σε αυτό το κομμάτι, αλλά δεν χρειάζεται να σταθώ εκεί.

Προπονούμαι εδώ και μέρες καλύτερα από όσο έπαιξα σήμερα και έχω αυτοπεποίθηση ότι μπορώ να παίξω ακόμη καλύτερα. Στο τρίτο σετ έπαιξα όπως έπρεπε, αλλά την επόμενη φορά θα πρέπει να παίζω έτσι από την αρχή του αγώνα”.

Για το πότε του αρέσει να παίζει, το πρωί ή το βράδυ: “Εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες. Αν είναι πολύ ζεστό το κλίμα, θέλω να παίζω το βράδυ αλλά δεν είναι κάτι που μπορώ να ελέγξω. Προσπαθώ να αποδέχομαι ότι αποφασίζουν οι διοργανωτές και δεν θέλω να βάλω τον εαυτό μου σε καλούπια”.

AUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο Κύργιος” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα