Δεν ήμουν στο 100% – VIDEO

18:39 9/8/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο Ραφαέλ Ναδάλ παραδέχτηκε πως απείχε από τον πολύ καλό εαυτό του στην πρεμιέρα του στο Τορόντο αλλά δικαιολόγηση τον…εαυτό του μιας και είχε πάρα πολύ καιρό να παίξει ανταγωνιστικό ματς στη σκληρή επιφάνεια!

Και πιο συγκεκριμένα από την Αυστραλία!

Η ήττα (με απόσυρση) του ίδιου από τον προημιτελικό στο Αυστραλιανό Όπεν με αντίπαλο τον Μάριν Τσίλιτς ήταν το τελευταίο χρονικά ματς του Ισπανού στη σκληρή επιφάνεια πριν σαρώσει τα πάντα στη χωμάτινη επιφάνεια και κάνει μια εξαιρετική πορεία στο γρασίδι.

Ο 31χρονος “ταυρομάχος” είχε μια ικανοποιητική εμφάνιση

κόντρα στον Μπενουά Περ για τον δεύτερο γύρο του Τορόντο, αν εξαιρέσουμε τα δικά του sevice games στο δεύτερο σετ που οδήγησαν σε τρία διαδοχικά breaks του Γάλλου.

“Δεν ήμουν στο 100% κόντρα στον Περ. Αλλά, από την άλλη πλευρά, πώς είναι δυνατόν να είμαι! Μετά από τόσο καιρό αποχής από την επιφάνεια, θέλω ματς στα πόδια μου. Δούλεψα πάρα πολύ στην προπόνησή μου στο Τορόντο αλλά η αλήθεια είναι ότι πριν έκανα τα πολύ βασικά. Το πρώτο ματς και ειδικά η νίκη είναι σημαντικά για την αυτοπεποίθησή μου” ανέφερε ο Ράφα.

“Στις αρχές του δεύτερου σετ, όντως, είχα πολλά θέματα με το σερβίς αλλά, από την άλλη, επέστρεφα πολύ καλά. Έγιναν και αρκετά λάθη από τη βασική γραμμή. Είναι πάντα δύσκολη η μετάβαση από το γρασίδι στη σκληρή επιφάνεια. Άλλο να πηγαίνεις από τη Μαδρίτη στη Ρώμη, άλλο αυτό” πρόσθεσε με νόημα.

Ο Ισπανός θρύλος αγωνίζεται, τα ξημερώματα της Παρασκευής ώρα Ελλάδας (03:00 GR) κόντρα στον Σταν Βαβρίνκα για μία θέση στα προημιτελικά του Καναδικού Masters!

Κώστας Αϊτάκης

The post Δεν ήμουν στο 100% – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα