Τζο Γουιλφρίντ Τσονγκά: Η επιστροφή

14:44 9/8/2018 - Πηγή: Tennis24
Μια από τις μεγαλύτερες απώλειες της φετινής χρονιάς στο ανδρικό Tour, ο Τζο Γουιλφρίντ Τσονγκά, που απουσιάζει από την ενεργό δράση από τον Φεβρουάριο, ανακοίνωσε σε ποιο τουρνουά θα επιστρέψει στο τένις φέτος…

Ο 33χρονος Γάλλος είναι από τους μεγάλους άτυχους της φετινής σεζόν, μιας και ένας τραυματισμός τον οποίο αποκόμισε στο Μονπελιέ, στον ημιτελικό του κόντρα στον Λούκα Πούιγ στις 10 Φεβρουαρίου, τον έχει αφήσει εκτός δράσης μέχρι και τώρα.

Και θα συνεχίσει να μην τον αφήνει να αγωνιστεί,

μέχρι και τις 17 Σεπτεμβρίου, όταν και ο Τζο προγραμμάτισε τελικά την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στο τένις, στο τουρνουά της Μασσαλίας, και πάλι στην πατρίδα του.

Ο Τσονγκά δεν θα αγωνιστεί στο Αμερικανικό Όπεν όπως ήταν αναμενόμενο, θα χάσει δηλαδή το τρίτο συνεχόμενο Grand Slam του 2018, όμως ετοιμάζεται ήδη, μετά και την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε πριν μερικούς μήνες, για την αγωνιστική επάνοδό του.

Πλέον, έχει πέσει στο Νο65 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, όμως στοχεύει σε μια καλή επιστροφή στο Moselle Open, όπου το ταμπλό πάντως θα είναι πραγματικά πολύ δυνατό, με τις συμμετοχές των Λούκα Πούιγ, Κέι Νισικόρι, Αντριάν Μαναρινό, Στέφανου Τσιτσιπά(!), Ρισάρ Γκασκέ, και πολλών ακόμη πρωτοκλασάτων ονομάτων.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τζο Γουιλφρίντ Τσονγκά: Η επιστροφή appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα