Τσιτσιπάς: “Ανυπομονώ για το παιχνίδι με τον Τζόκοβιτς”

11:58 9/8/2018 - Πηγή: Tennis24
Την ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα απέναντι στους top αντιπάλου του, έχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ενθουσιασμένος και απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη του κόντρα στον Ντόμινικ Τιμ, εμφανίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας που σε τρεις ημέρες κλείνει τα είκοσί του χρόνια, έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στη σεζόν και κατάφερε να κερδίσει για δεύτερη φορά φέτος τον χαρισματικό Αυστριακό, πετυχαίνοντας την τέταρτη

Top10 νίκη της καριέρας του!

Το Νο27 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 6-3, 7-6(5) του Ντόμινικ Τιμ και σφράγισε το μεγάλο ραντεβού με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, την Πέμπτη (20:00GR-COSMOTE Sport 6HD) στο κεντρικό court!

“Ένιωσα πολύ καλά από το ξεκίνημα του ματς. Ένιωσα ότι είμαι πιο δυνατός από τον αντίπαλό μου σήμερα και η αυτοπεποίθηση έπαιξε σημαντικό ρόλο στο ματς. Το σερβίς μου λειτούργησε πολύ καλά και κατάφερα να κερδίσω πολλούς εύκολους πόντους, ασκώντας πίεση στον Ντόμινικ ξέροντας ότι θα δυσκολευτεί να βρει λύσεις στα service game μου” είπε ο Στέφανος ο οποίος δεν επέτρεψε στον Αυστριακό να δημιουργήσει καν ευκαιρία για break.

Συνεχίζοντας, ο Τσιτσιπάς είπε ότι ανυπομονεί για την πρώτη του συνάντηση με τον Νόβακ Τζόκοβιτς!

“Ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος. Πραγματικά ανυπομονώ για το επόμενο ματς γιατί θέλω να αποδείξω ότι μπορώ να παίξω ακόμα καλύτερα απ’αυτό…”

Από την πλευρά του ο Τιμ που αγωνιζόταν στο πρώτο του hard court τουρνουά μετά το Indian Wells τον Μάρτιο, ήταν απογοητευμένος..

“Ήταν δύσκολο ματς. Προφανώς βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα. Προφανώς για έναν αντίπαλο όπως ο Στέφανος που παίζει σπουδαία αυτή τη στιγμή, που είχε μια πολύ καλή πορεία την προηγούμενη εβδομάδα και είχε ήδη μια νίκη εδώ, δεν ήταν αρκετή η απόδοσή μου” είπε χαρακτηριστικά το Νο9 του κόσμου.

Η πρόκριση του Στέφανου στον 3ο γύρο, τον φέρνει στο Νο25 της παγκόσμιας κατάταξης ενώ με νίκη επί του Τζόκοβιτς, πετάει στο Νο22!!

O μεγάλος φετινός στόχος του Τσιτσιπά είναι η πρόκριση στο ATP Finals του Λονδίνου. Βρίσκεται στην 22η θέση της ATP Race…

ROGERS CUP DRAW | OOP | TV SCHEDULE

The post Τσιτσιπάς: “Ανυπομονώ για το παιχνίδι με τον Τζόκοβιτς” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα