Δεν χάνει το γέλιο του ο Θανάσης! – VIDEO

Παρά το γεγονός ότι αναγκάστηκε να αποσυρθεί στην πρεμιέρα του στο βασικό ταμπλό του Αυστραλιανού Όπεν κόντρα στον Τάρο Ντάνιελ, ο Θανάσης Κοκκινάκης παραμένει αισιόδοξος ότι τον περιμένει μια πολύ καλή σεζόν!

Ένας από τους πιο άτυχους τενίστες της νέας γενιάς είναι αναμφίβολα ο Θανάσης Κοκκινάκης.

Οι τραυματισμοί έχουν διακόψει την τελευταία τετραετία την πορεία του Αυστραλού τενίστα πολυάριθμες φορές με συνέπεια να μην έχει βρει ακόμα ρυθμό στο παιχνίδι και να είναι σχετικά χαμηλά στην κατάταξη (Νο144).

Ούτε στο φετινό Αυστραλιανό Όπεν έμελλε να αλλάξει η μοίρα του νεαρού τενίστα

που κέρδισε μεν το πρώτο σετ κόντρα στον Τάρο Ντάνιελ αλλά αναγκάστηκε να αποσυρθεί στη συνέχεια λόγω έντονων ενοχλήσεων στην περιοχή του ώμου.

Απογοητευμένος, σίγουρα, αλλά πεπεισμένος ότι θα αφήσει και αυτήν την κακοτυχία πίσω του ήταν ο Αυστραλός τενίστας στη συνέντευξη τύπου.

“Είναι εκνευριστικό όλο αυτό που βιώνω, δεν υπάρχει αμφιβολία. Αισθάνομαι ότι πρέπει να σταματάω και να ξεκινάω από την αρχή συνέχεια με όλους αυτούς τους τραυματισμούς. Ποτέ δεν έχω έρθει στο Αυστραλιανό Όπεν πλήρως έτοιμος. Είναι κρίμα για το κοινό γιατί είναι υπέροχοι τύποι και μου αρέσει να παίζω μπροστά τους” ανέφερε ο Θανάσης.

“Το πρόβλημα με τον ώμο δεν θέλει εγχείρηση. Θέλει ξεκούραση και αποκατάσταση. Θα πρέπει να δυναμώσω και άλλο το σώμα μου ώστε να μην ξανασυμβεί. Σίγουρα έπαιξαν ρόλο και τα ματς που έδωσα στα προκριματικά. Πρέπει να ανεβάσω την κατάταξή μου ώστε να μπαίνω στο βασικό ταμπλό δίχως να περιμένω wild card”.

Tέλος, ο Θανάσης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Σερίνα Γουίλιαμς με την οποία αντάλλαξε μπάλες προ ημερών και έμεινε εντυπωσιασμένος από την τρομερή της δύναμη ενώ χαρακτήρισε σαν έναν από τους πιο ειλικρινείς τύπους στο τουρ, τον Άντι Μάρεϊ.

Κώστας Αϊτάκης

The post Δεν χάνει το γέλιο του ο Θανάσης! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα