Χάλεπ: “Δεν έχω προσδοκίες για το ΑΟ” – VIDEO

Απόλυτα ικανοποιημένη από τη πολύ δύσκολη νίκη της κόντρα στην Κάια Κανέπι ήταν η Σιμόνα Χάλεπ που επισήμανε πάντως πως δεν έχει πολλές προσδοκίες από την παρουσία της στο φετινό Αυστραλιανό Όπεν.

Με ψυχή πρωταθλήτριας και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε με σετ και break πίσω από την Κάια Κανέπι, η Σιμόνα Χάλεπ έβγαλε αντίδραση και τελικά κέρδισε με ανατροπή την big hitter Εσθονή μένοντας “ζωντανή” στο φετινό Αυστραλιανό Όπεν.

Αυτή ήταν η πρώτη της νίκη

από το περσινό Σινσινάτι(!), ωστόσο, η Ρουμάνα παραδέχτηκε πως δεν παίζει ακόμα το τένις που μπορεί ενώ δεν έχει ιδιαίτερες προσδοκίες από την παρουσία της στη φετινή διοργάνωση.

“Αυτό ήταν το καλύτερο ματς που έχω κάνει εδώ και καιρό. Πάλεψα για τη νίκη, δεν τα παράτησα όταν έχανα. Είμαι πολύ ικανοποιημένη από αυτό. Αλλά ακόμα το επίπεδο τένις που παίζω δεν είναι αυτό που θέλω”.

“Δεν έχω προσδοκίες σε αυτή τη διοργάνωση. Θέλω να παίξω όσο πιο πολλά ματς γίνεται και να βρω έναν καλό ρυθμό” ανέφερε η Νο1 τενίστρια στον κόσμο.

Η απουσία του Ντάρεν Κέιχιλ είναι εμφανής από το stand της.

“Ακόμα μιλάμε και παραμένουμε καλοί φίλοι. Κρίμα που δεν είναι προπονητής μου. Πρέπει κάποια στιγμή να βρω έναν καινούριο coach. Σε αυτό το επίπεδο δεν γίνεται να πορεύεσαι μόνη σου” επισήμανε.

Τέλος, ανέφερε ότι η κατάταξη δεν είναι κάτι που την αφορά στην παρούσα φάση της καριέρας της και δεν την πειράζει αν στο τέλος του τουρνουά έχει απολέσει το Νο1 του κόσμου.

Κώστας Αϊτάκης

The post Χάλεπ: “Δεν έχω προσδοκίες για το ΑΟ” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα