“Επιβίωσε” η Βίνους, ήττα-σοκ για Αζαρένκα – VIDEO

Η Βίνους Γουίλιαμς επέστρεψε από την κόλαση και πήρε μια σπουδαία πρόκριση για τον 2ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν, κερδίζοντας την Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου με ανατροπή. Αντιθέτως, εκτός συνέχειας έμεινε η Βικτόρια Αζαρένκα…

Μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ με σετ και μπρέικ, όμως η Βίνους Γουίλιαμς δεν τα παράτησε ποτέ και στο τέλος δικαιώθηκε για την προσπάθειά της, παίρνοντας το πολύτιμο εισιτήριο για τον 2ο γύρο του Grand Slam της Μελβούρνης.

Η 37χρονη Αμερικανίδα έφτασε μέχρι

και ένα γκέιμ μακριά από την ήττα, όμως έδειξε σπουδαία ψυχικά αποθέματα και γύρισε το ματς κόντρα στην επικίνδυνη Ρουμάνα Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου, που δεν κατάφερε να σερβίρει επιτυχημένα για τη νίκη στο δεύτερο σετ.

Τελικό σκορ μετά από 2 ώρες και 42 λεπτά μονομαχίας, 6-7(3), 7-6(3), 6-2 υπέρ της Βίνους, που άφησε εκτός τουρνουά το Νο25 του ταμπλό και στον 2ο γύρο θα παίξει κόντρα στην Γαλλίδα Αλίζ Κορνέ.

“I’m gonna have to make it my permanent residence down here.”

You’re always welcome down under @Venuseswilliams #AusOpen pic.twitter.com/6YWsIrDzXk

— #AusOpen (@AustralianOpen) 15 Ιανουαρίου 2019


Βίοι αντίθετοι για Βίνους Γουίλιαμς και Βικτόρια Αζαρένκα πάντως. Η Λευκορωσίδα, έπαθε ότι ακριβώς και η Μπουζαρνέσκου και γνώρισε μια ήττα-σοκ από την Γερμανίδα Λάουρα Σίγκεμουντ, στον 1ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν.

Η Αζαρένκα, πρώην Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, βρέθηκε μπροστά μέχρι και με 6-7(3), 2-4, όμως η Σίγκεμουντ γύρισε και αυτήν από την κόλαση, όπως ακριβώς έκανε η Βίνους και απέκλεισε τελικά την Λευκορωσίδα στα τρία σετ.

Χρειάστηκε 2 ώρες και 44 λεπτά για να προκριθεί το Νο110 στον κόσμο, που αγωνίζεται με προστατευόμενη βαθμολογία στο τουρνουά, με σκορ 6-7(5), 6-4, 6-2. Στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, η Σίγκεμουντ θα τεθεί αντιμέτωπη με την Γου Σιέχ από την Ταϊπέι.

When you realise you’re into the 2R of the #AusOpen after def. two-time champion Victoria Azarenka 6-7(5) 6-4 6-2. pic.twitter.com/9PIMZfr8jf

— #AusOpen (@AustralianOpen) 15 Ιανουαρίου 2019


Τέλος, στον 2ο γύρο προκρίθηκε χωρίς ιδιαίτερες απώλειες και η Ελίνα Σβιτόλινα, που απέκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες και σκορ 6-1, 6-2 την Βικτόρια Γκόλουμπιτς και θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση, την πολύ φορμαρισμένη Βικτόρια Κούζμοβα.

AUSTRALIAN OPEN WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Επιβίωσε” η Βίνους, ήττα-σοκ για Αζαρένκα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα