Δεν άντεξε ο Μονφίς

Στα ημιτελικά και χωρίς αγώνα ο Ντόμινικ Τιμ, θα παίξει με τον Μίλος Ράονιτς για μια θέση στον τελικό του Indian Wells

To βραδινό ντέρμπι της Πέμπτη, που περίμεναν όλοι στην Καλιφορνια, δεν έγινε ποτέ αφού ο Γκάελ Μονφίς δεν κατάφερε να ξεπεράσει ένα πρόβλημα τραυματισμού και να αγωνιστεί κόντρα στον Ντόμινικ Τιμ, στο δεύτερο προημιτελικό του BNP Paribas Open.

Ο 32χρονος

Γάλλος, τις τελευταίες δύο ημέρες αντιμετώπιζε πρόβλημα στον αχίλλειο του αριστερού του ποδιού και οι έντονοι πόνοι δεν του επέτρεψαν να κατέβει στον προημιτελικό με τον Τιμ.

Έτσι, ο Αυστριακός πήρε ξεκούραστα την πρόκριση για τα ημιτελικά του πρώτου Masters της σεζόν, εκεί όπου τον περίμενε από νωρίς ο Μίλος Ράονιτς μετά τη straight sets νίκη επί του Μιομίρ Κετσμάνοβιτς, στον πρώτο προημιτελικό. Ο πανύψηλος Καναδός, προηγείται 2-0 του Τιμ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

“Προσπάθησα να προπονηθώ σήμερα όμως ο αριστερός μου αχίλλειος, με πονάει πολύ τις τελευταίες δύο ημέρες και ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Δεν μπορώ να τρέξω στο 100%” είπε χαρακτηριστικά ο Γκάελ Μονφίς ο οποίος βγήκε στο Stadium 1 και μίλησε στους φιλάθλους που περίμεναν να παρακολουθήσουν το ντέρμπι.

Ο Μονφίς, μετά την πορεία του μέχρι τους “8” του Indian Wells, θα κερδίσει άλλη μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη, ανεβαίνοντας στο Νο18 και πλέον απομένει να δουμε αν θα προλάβει το Miami Open την επόμενη εβδομάδα.

“I want to thank you for everything you gave me this week”

Thank you, @Gael_Monfils #BNPPO19 pic.twitter.com/tjCw4J1snv

Tennis TV (@TennisTV) 15 Μαρτίου 2019

BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

The post Δεν άντεξε ο Μονφίς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα