Ξεκούραστα στον 2ο γύρο ο… τυχερός Βαβρίνκα – VIDEO

Ο Στάνισλας Βαβρίνκα βρισκόταν πίσω με σετ στο ντεμπούτο του στο φετινό Αυστραλιανό Όπεν, όταν ο αντίπαλός του, Έρνεστς Γκούλμπις, εγκατέλειψε λόγω τραυματισμού στην πλάτη του…

Ξέρει από πρώτο χέρι, πως είναι να εγκαταλείπεις παιχνίδια. Ο Στάνισλας Βαβρίνκα μπορεί να προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Major της Μελβούρνης, αλλά έδειξε ιδιαίτερα στενοχωρημένος για την απόφαση του Γκούλμπις να αποσυρθεί από το ματς.

Το σκορ ήταν 3-6, 3-1 όταν ο Λετονός πήγε στο φιλέ, αφού είχε

ήδη πάρει ιατρικό τάιμ-άουτ λίγες στιγμές νωρίτερα, και έδωσε τα χέρια με τον Σταν, λέγοντας του πως δεν μπορεί να συνεχίσει στον αγώνα.

Following a Gulbis retirement, 2014 #AOChampion @stanwawrinka is into R2 | 3-6 3-1 Ret.#AusOpen pic.twitter.com/7UtK9Sad1B

— #AusOpen (@AustralianOpen) 15 Ιανουαρίου 2019


Όλα έδειχναν ότι αν ήταν υγιής ο Γκούλμπις, θα βλέπαμε αγώνα-θρίλερ, μιας και ήταν εξαιρετικός στο εναρκτήριο κομμάτι της αναμέτρησης και είχε πάρει προβάδισμα από τον Βαβρίνκα, που ανέβαζε ρυθμό πάντως, όσο περνούσε η ώρα.

Ξεκούραστη και… τυχερή πρόκριση για τον πρωταθλητή του 2014 στη Μελβούρνη λοιπόν, που στον 2ο γύρο του θεσμού θα τεθεί αντιμέτωπος με τον νικητή του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα σε Κύργιο και Ράονιτς.

Vintage Stanimal #AusOpen | @stanwawrinka | @Channel9 pic.twitter.com/M2zgIfHP5r

— #AusOpen (@AustralianOpen) 15 Ιανουαρίου 2019


Νίκη-ανάσα πέτυχε και ο Λούκας Πούιγ που βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση. Ο Γάλλος, επικράτησε με 6-1, 7-5, 6-4 του Μίχαηλ Κουκούσκιν και ξεκίνησε περίφημα τις υποχρεώσεις του στη διοργάνωση.

Τέλος, σπουδαίες ανατροπές πέτυχαν οι Χιόν Τσουνγκ και Φίλιπ Κράινοβιτς, απέναντι στους Μπράντλεϊ Κλαν και Μάρκο Τσεκινάτο αντίστοιχα.

Πρώτα ο Νοτιοκορεάτης, που είναι πιθανός αντίπαλος του Βαβρίνκα στον 3ο γύρο του τουρνουά, επιβλήθηκε με 6-7(5), 6-7(5), 6-3, 6-2, 6-4 του Αμερικανού και “επιβίωσε” στο Αυστραλιανό Όπεν, όπου πέρυσι έφτασε μέχρι τα ημιτελικά.

Στη συνέχεια, ο Κράινοβιτς, αν και χρειάστηκε να σώσει ματς πόιντ του Τσεκινάτο, το έκανε με απόλυτη επιτυχία και γύρισε ένα σχεδόν… χαμένο ματς, για να πάρει την σημαντική πρόκριση για τον 2ο γύρο του θεσμού, με 4-6, 0-6, 6-1, 7-6(8), 6-4.

ΑUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | OOP (+9h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ξεκούραστα στον 2ο γύρο ο… τυχερός Βαβρίνκα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα