Μπούστα: “Όταν εγκαταλείψει ο Ρότζερ και ο Ράφα…”

Ο Πάμπλο Καρένιο Μπούστα με δηλώσεις του τόνισε πως όταν εγκαταλείψουν την ενεργό δράση οι Ρότζερ Φέντερερ και Ράφαελ Ναδάλ, τότε θα καταφέρει να κάνει μεγάλα πράγματα στο τένις!

Ο Ισπανός τενίστας, συμπαίκτης πολλές φορές στα διπλά και καλός φίλος του Ράφα Ναδάλ, μίλησε στην Mundo Deportivo για τους δυο θρύλους του αθλήματος που έχουν… βαλθεί να τρελάνουν τον κόσμο με τα κατορθώματά τους, αλλά και για τους προσωπικούς του στόχους.

Ο Πάμπλο Καρένιο Μπούστα αυτό την χρονική περίοδο δεν είναι σε φόρμα για αυτό βλέπει τον εαυτό του να βρίσκεται στο Νο19 του κόσμου, ενώ μέχρι πριν λίγες ημέρες βρισκόταν στο Top10.

Σε δηλώσεις του, επισήμανε πως πρέπει να… παρατήσουν το τένις οι Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ για να μπορέσει να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του και ελπίζει πως θα το κάνει αυτό, σύντομα.

Μέχρι τότε, έθεσε ως στόχο την επιστροφή του στο Top10 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ αλλά και την καθιέρωσή του στους κορυφαίους του κόσμου.

Αναλυτικά όσα είπε ο 26χρονος Ισπανός:

“Φαίνεται ότι δεν θα εγκαταλείψουν ποτέ το τένις. Αλλά θεωρώ ότι θα έρθει μια μέρα στην οποία θα αναγκαστούν να σταματήσουν να παίζουν και μετά από αυτό, θα εκμεταλλευτώ σίγουρα την κατάσταση.

Θέλω να κάνω το βήμα παραπάνω και να απογειώσω την καριέρα μου. Προς το παρών θέλω να επιστρέψω στο Top10 της παγκόσμιας κατάταξης και στην συνέχεια να μπορέσω να φτάσω στο Top5, αν αυτό είναι εφικτό.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Μπούστα: “Όταν εγκαταλείψει ο Ρότζερ και ο Ράφα…” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα