Μπερετίνι: Αποσύρθηκε από Μαδρίτη, αμφίβολος για Ρώμη

Ο Ματέο Μπερετίνι ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το τουρνουά της Μαδρίτης, της ερχόμενης εβδομάδας, με τον Ιταλό να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό στους πλάγιους κοιλιακούς, που υπέστη την περασμένη εβδομάδα στο Μόντε Κάρλο. 

Ο φιναλίστ του Wimbledon του 2021, αποκάλυψε την Παρασκευή (21/4), ότι δεν θα ταξιδέψει στη Μαδρίτη, καθώς έχει ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία αποκατάστασης του τραυματισμού στη Βαρκελώνη μαζί με τον ίδιο γιατρό του Ράφα Ναδάλ, Άνχελ Ρουίθ Κοτορό. 

“Το πρόγραμμα

για την αποκατάσταση έχει ξεκινήσει με την ιατρική μου ομάδα στη Βαρκελώνη. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να επιστρέψω στη δράση το συντομότερο δυνατό. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ στη Μαδρίτη. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη”, ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instragram ο Ιταλός. 

Ωστόσο, στο περιβάλλον του Μπερετίνι υπάρχουν ανησυχίες για το αν ο 27χρονος θα μπορέσει να αγωνιστεί στο τουρνουά της Ρώμης που ακολουθεί μετά τη Μαδρίτη. Την ανησυχία αυτή εξέφρασε ο προπονητής του Μπερετίνι, Βιντσέντζο Σαντοπάντρε, ο οποίος δήλωσε στην La Gazzetta dello Sport, ότι ο Ιταλός μπορεί να μην προλάβεί το τελευταίο χωμάτινο 1000άρι της σεζόν. 

“Αν τα πράγματα πάνε πιο γρήγορα απ’ ότι έχουμε υπολογίσει τότε θα χαρούμε να παίξουμε. Είναι σε κακή κατάσταση δεν υπάρχει αμφιβολία. Ας δούμε τι θα πει ο γιατρός. Είναι ένα είδος τραυματισμού που είχε και στο παρελθόν, οπότε από τη μια είναι ήρεμος γιατί ξέρει τι να περιμένει.”

Το τουρνουά της Μαδρίτης θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 25 Απριλίου – 7 Μαΐου.

The post Μπερετίνι: Αποσύρθηκε από Μαδρίτη, αμφίβολος για Ρώμη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα