BMW Open: Νίκησε τον Τιμ και πέρασε στους “4” ο Φριτς (vid)

O Τέιλορ Φριτς συνεχίζει το καλό τένις στη χωμάτινη επιφάνεια, με τον Αμερικανό να επικρατεί του Ντόμινικ Τιμ με 6-3, 6-4 μετά από μια ώρα και 32 λεπτά εξασφαλίζοντας την παρουσία του στα ημιτελικά του BMW Open, μια εβδομάδα μετά από τη συμμετοχή του στην 4άδα του Μόντε Κάρλο. 

Welcome to the semi final @Taylor_Fritz97 #bmwopenbyamex pic.twitter.com/HOK7y5SsX3

BMW Open by American Express (@BMWOpen23) April 21, 2023

Να σημειωθεί ότι ο Τιμ είχε παίξει τρεις ώρες νωρίτερα με τον Ελβετό Μαρκ Άντρεα Χέλσερ κερδίζοντας με 5-7, 6-4, 6-4, στο εξ’ αναβολής παιχνίδι που είχε διακοπεί την Πέμπτη λόγω βροχής. 

Ο Φριτς ξεκίνησε την αναμέτρηση με break (2-0) φτάνοντας λίγο αργότερα στο 4-1. Από εκεί και πέρα ο Αμερικανός απείλησε με δύο set-points στο 8ο game με τον Τιμ να τα σβήνει μειώνοντας σε 5-3, αλλά με τον Φριτς να κλείνει το set στο service του κάνοντας το 1-0. 

Nice move by @domithiem #bmwopenbyamex pic.twitter.com/uIHXeuSSKs

BMW Open by American Express (@BMWOpen23) April 21, 2023

Στο 2ο set ο Τιμ μπήκε καλύτερα παίρνοντας τα πρώτα δύο games (2-0) φτάνοντας σε break, όμως στη συνέχεια ο Φριτς με τέσσερα σερί game (δύο break) έκανε το 4-2 παίρνοντας σοβαροί προβάδισμα για τη νίκη. 

Ο Τιμ προσπάθησε να πάρει πίσω το χαμένο του service σβήνοντας δύο match-points στο 10ο game, αλλά στο τρίτο ο Φριτς σφράγισε τη νίκη και την πρόκριση για τον ημιτελικό του Σαββάτου εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολλανδό Μπόουτικ φαν ντε Σάντσχουλπ, ο οποίος επικράτησε του Αμερικανού Μάρκος Γκιρόν με 7-6(5), 6-3. 

BMW OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post BMW Open: Νίκησε τον Τιμ και πέρασε στους “4” ο Φριτς (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα