Ατσάλινος Νικ Κύργιος! – VIDEO

09:15 2/3/2019 - Πηγή: Tennis24
Με νέα φοβερή νίκη επί του Τζον Ίσνερ, ο Νικ Κύργιος σφράγισε τον σπουδαίο τελικό κόντρα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο Abierto Mexicano

Ακόμα στέκεται όρθιος ο Νικ Κύργιος στο Ακαπούλκο!

Μετά τις εντυπωσιακές νίκες επί των Ναδάλ και Βαβρίνκα που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, ο 23χρονος Αυστραλός πέτυχε νέα συναρπαστική νίκη στα τρία σετ, αυτή τη φορά επί του big

server Τζον Ίσνερ, σε ένα ακόμη δραματικό παιχνίδι του Νικ στο Μεξικό!

Το πρώην Νο13 και νυν Νο72 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά από δύο ώρες και 20 λεπτά αμφίρροπης μονομαχίας, επικράτησε 7-5, 5-7, 7-6(7) του μεγαλόσωμου αντιπάλου του και προκρίθηκε στον τελικό της ATP 500 διοργάνωσης, όπου τον περίμενε ο σαφώς πιο ξεκούραστος, Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ήταν ένα ακόμη ματς ειδικών συνθηκών που έβγαλε εις πέρας ο Νικ Κύργιος στο Ακαπούλκο, αν και στο ξεκίνημα της εβδομάδας, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, ταλαιπωρήθηκε από τροφική δηλητηρίαση ενώ και το πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο, δεν έχει ξεπεραστεί.

Παρ’όλαυτά, ο Κύργιος άντεξε σε ένα εξίσου απαιτητικό, σωματικά και πνευματικά ματς, όπως έκανε με επιτυχία και κόντρα στον Ναδάλ (ανατροπή και 3 σωσμένα match points) και απέναντι στον Βαβρίνκα στην 8αδα.

Ο Κύργιος πέτυχε το break στο 11ο game (6-5) του εναρκτήριου σετ, σερβίροντας επιτυχημένα για το προβάδισμα στο σκορ ενώ με παρόμοιο τρόπο “απάντησε” ο Ίσνερ στο 2ο σετ, σπάζοντας το σερβίς του αντιπάλου του λίγο πριν το tie break (7-5).

Στο καθοριστικό σετ κι ενώ οι δύο άνδρες έδειχναν κουρασμένοι, δεν είχαμε ευκαιρίες για break και έτσι οδηγηθήκαμε στο tie break.

Σε μια ατμόσφαιρα που θύμιζε Νέα Υόρκη και US Open, Κύργιος και Ίσνερ τα έδωσαν “όλα για όλα” με τον Αυστραλό να εκμεταλλεύεται το τρίτο του match point, σε μια αμυντική ρηχή μπάλα που δεν μπόρεσε να προφτάσει ο δυσκίνητος Αμερικανός.

Η αγκαλιά και το χαμόγελο στο φιλέ, ήρθε ως επιστέγασμα μιας ισάξιας, έντονης και έντιμης μάχης που έδωσαν οι δύο άνδρες στο court.

Can’t stop, won’t stop!

@NickKyrgios powers into his first final of 2019 with a 7-5 5-7 7-6(7) victory over John Isner in Acapulco. pic.twitter.com/R9Mk5eGkgl

Tennis TV (@TennisTV) March 2, 2019

Αυτός θα είναι ο 8ος τελικός στην καριέρα του Νικ Κύργιου ο οποίος θα διεκδικήσει τον 5ο τίτλο του μετά από τους τρεις το 2017 (Μασσαλία, Ατλάντα, Τόκιο) και τον περσινό στο Μπρισμπέιν.

Kύργιος και Ζβέρεφ θα συναντηθούν για 7η φορά, με το σκορ να είναι ισόπαλο 3-3 στο συναρπαστικό τους rivalry.

ΑBIERTO MEXICANO DRAW | OOP (-8h) | TV SCHEDULE

The post Ατσάλινος Νικ Κύργιος! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα