Αλιασίμ: “Απίστευτο που μιλάει ο Ράφα για μένα”

Το νέο μεγάλο αστέρι της ATP, νιώθει υπέροχα τώρα που οι μεγάλοι του αθλήματος τον υπολογίζουν

Ο Ράφαελ Ναδάλ, στην επίσημη συνέντευξη Τύπου, είπε πρώτο-πρώτο το όνομα του Φίλιξ-Οζέρ Αλιασίμ, όσον αφορά τους εκπροσώπους της νέας γενιάς που έχουν ήδη δώσει τα διαπιστευτήριά τους στο tour και αναμένεται να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και στη χωμάτινη σεζόν, αναφέροντας επίσης και τους Σαποβάλοφ, Τσιτσιπά.

Μόλις στα 18 του χρόνια, ο Αλιασίμ έχει αναγκάσει τους κορυφαίους συναδέλφους του να μιλούν με

τα καλύτερα λόγια για την αξία και τις ικανότητές του ενώ ήδη αρκετούς από αυτούς τους έχει κερδίσει. Ο Καναδός ξεκίνησε τη σεζόν με 4-0 κόντρα σε Top20 αντιπάλους, μέχρι την ήττα από τον Τζον Ίσνερ στα ημιτελικά του Miami Masters.

Παραμένοντας προσγειωμένος και προσηλωμένος στο στόχο του, ο Αλιασίμ δήλωσε γοητευμένος από την αναφορά του Βασιλιά του χώματος, τον οποίον μέχρι πριν από λίγα χρόνια, έβλεπε αποκλειστικά από την τηλεόραση. Τώρα είναι δίπλα του, μοιράζονται τα ίδια προπονητικά courts, τα αποδυτήρια και δεν αποκλείεται να μονομαχήσουν μεταξύ τους για έναν σημαντικό τίτλο.

“Σίγουρα είναι καλό σημάδι, που μιλάει για μένα. Είναι σπουδαίο. Μόνο και μόνο που με γνωρίζει και αναφέρεται στο όνομά μου, είναι απίστευτο γιατί μέχρι πριν από λίγο τον έβλεπα από την τηλεόραση και η απόσταση που μας χώριζε ήταν τεράστια. Τόσο μεγάλη που έμοιαζε αδύνατο να βρίσκομαι κοντά του. Οπότε, ναι μου φαίνεται απίστευτο που αναφέρεται σε μένα” είπε ο χαρισματικός τενίστας, μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα του στο Μόντε Κάρλο και τη νίκη επί του Χουάν Ιγκνάσιο Λοντέρο με 7-5, 7-6(5).

Ο Αλιασίμ είναι από τους πρωταγωνιστές στο πρώτο τρίμηνο της νέας σεζόν, ξεκινώντας τη χρονιά από το Νο108 του κόσμου και τώρα βρίσκεται στο career high No33 μετά τον τελικό στο ATP 500 του Ρίο ντε Τζανέιρο και τα ημιτελικά στο Masters του Μαϊάμι.

“Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, όπως έκανε και ο Ράφα στην ηλικία μου. Δούλευε σκληρά, κέρδισε τίτλους. Τώρα, είναι στο χέρι μου να δουλέψω και να βελτιώνομαι καθημερινά” είπε.

Όσον αφορά για την αναγνωρισιμότητα που απέκτησε ξαφνικά τον τελευταίο χρόνο, δεν φαίνεται να τον απασχολεί ιδιαίτερα και παραμένει προσηλωμένος στη δουλειά του.

“Πρέπει να προσαρμοστώ. Δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Εννοώ ότι θα πρέπει να παραμείνεις ο ίδιος άνθρωπος. Εγώ παραμένω ο ίδιος, ακολουθώ τη ρουτίνα μου και δεν αποτελεί ιδιαίτερο πρόβλημα για μένα”

Με τα καλύτερα λόγια για τον Αλιασίμ μίλησε και ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Καναδό στη σημερινή πρεμιέρα του στο Μόντε Κάρλο (14:00GR-COSMOTE SPORT 6HD).

“Eίναι από τους καλύτερους νέους παίκτες στο tour φέτος. Έφτασε στα ημιτελικά του Μαϊάμι και στον τελικό του Ρίο. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’αυτόν γιατί είναι από τα πιο ταπεινά και καλά παιδιά που γνωρίζω. Είναι ακόμη πολύ νέος και από την πρώτη στιγμή που τον συνάντησαν στο tour, είναι ευγενικός και θετικός” είπε ο Γερμανός.

“I’m very happy for him because he’s one of the most humble and nicest guys I know”

Bromance #RolexMCMasters @felixtennis pic.twitter.com/M6AUPFG0ba

Tennis TV (@TennisTV) 16 Απριλίου 2019

MONTE CARLO MASTERS SINGLES DRAW | OOP (1h) | TV SCHEDULE

The post Αλιασίμ: “Απίστευτο που μιλάει ο Ράφα για μένα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα