Απόλυτος κυρίαρχος! – VIDEO

Ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο μετέτρεψε σε υγιεινό περίπατο τον δεύτερο ημιτελικό του Indian Wells και επικράτησε πολύ εύκολα ενός κακού Μίλος Ράονιτς κλείνοντας τον σπουδαίο τελικό κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ!

Μετά από έναν επικό πρώτο ημιτελικό, ο δεύτερος κυμάνθηκε σε πολύ πιο “ήσυχα” επίπεδα!

Ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο επιστρέφει στον τελικό του Indian Wells μετά από πέντε χρόνια (ήττα από Ναδάλ το 2013) μετά την άνετη νίκη του επί του Μίλος Ράονιτς με 6-2, 6-3, την πιο εύκολη που πέτυχε από την αρχή της εβδομάδας στην Καλιφόρνια.

Ο Καναδός τενίστας βρέθηκε σε κακή μέρα, με

πρώτο και…χειρότερο το σερβίς που δεν του έδωσε σχεδόν τίποτα.

Οταν πάνω από 70% του παιχνιδιού σου βασίζεται εκεί, ήταν λογικό ότι θα συναντούσε τεράστια προβλήματα όπερ και εγένετο.

Από την άλλη, ο Ντέλπο ήταν σοβαρός, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα δεύτερα σερβίς του αντιπάλου του και διαχειρίστηκε καλύτερο τον πολύ δυνατό αέρα που για δεύτερη σερί μέρα δυσκόλεψε τις προσπάθειες των τενιστών στην έρημο.

Με τέσσερα συνολικά breaks και δίχως να παραχωρήσει ούτε ένα break point, ο 29χρονος τενίστας προκρίθηκε εύκολα και γρήγορα σε ακόμα έναν τελικό της πλούσιας καριέρας του έχοντας, για τα καλά, πλέον εγκατασταθεί και πάλι εκεί που ανήκει, δηλαδή στο Τοπ10.

Από την άλλη, μόνο χαμόγελα φέρνει στον “λαβωμένο” μέχρι πρόσφατα Καναδό η εξαιρετική πορεία του μέχρι τα ημιτελικά του πρώτου Masters της χρονιάς.

Μένει να δούμε αν θα έχει συνέχεια.

Σάββατο, 17/3: Ημιτελικοί Indian Wells

Federer (Switzerland) beat Coric (Croatia) 5-7 6-4 6-4
Del Potro (Argentina) beat Raonic (Canada) 6-2 6-3

DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Απόλυτος κυρίαρχος! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα