Αποκλείστηκε ο Κοκκινάκης

Δεν τα κατάφερε ο Ελληνοαυστραλός στο 2ο προκριματικό γύρο του Αμερικανικού Όπεν – Συνεχίζει δυνατά ο Οζέρ-Αλιασιμέ

Την ήττα-αποκλεισμό από τη συνέχεια του US Open, γνώρισε ο Θανάσης Κοκκινάκης.

Ο 22χρονος άσος, Νο192 της παγκόσμιας κατάταξης, ηττήθηκε με 7-6(4), 6-4 από το Νο15 του προκριματικού ταμπλό, Γιάνικ Μάντεν από τη Γερμανία και αποχαιρέτησε το όνειρο πρόκρισης στο κυρίως ταμπλό του τελευταίου Grand Slam της σεζόν.

Στον 3ο προκριματικό

γύρο, ο 29χρονος Γιάνικ Μάντεν θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του Κοκκινάκη, Άλεξ Μπολτ.

Ο Κοκκινάκης πριν δύο εβδομάδες κατέκτησε τον τίτλο στο Challenger τουρνουά των 100,000$ στο Άπτος της Καλιφόρνια ενώ απέσυρε τη συμμετοχή του από το αμέσως επόμενο τουρνουά στο Βανκούβερ.

Κερδίζοντας τον Μπέρναρντ Τόμικ στον 1ο προκριματικό γύρο με ανατροπή, ο Κοκκινάκης έδειξε ότι μπορεί να κάνει την πορεία προς το κυρίως ταμπλό, όμως το εμπόδιο του Μάντεν αποδείχθηκε ανυπέρβλητο…

Dunno about it @usopen

A post shared by Thanasi Kokkinakis (@the_kokk1) on Aug 22, 2018 at 6:10am PDT

Στο μεταξύ, ο 18χρονος Φελίξ Οζέρ-Αλιασιμέ, είναι ένα βήμα από την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό του Αμερικανικού Όπεν, μετά τη νίκη του με 7-6(5), 6-2 επί του Αμερικανού, Κρίστοφερ Έουμπανκς και θα χρειαστεί να κερδίσει τον έμπειρο Τζεράρντ Μέλτζερ για να βρεθεί μαζί με τους υπόλοιπους κορυφαίους τενίστες στη Νέα Υόρκη.

Ο Οζέρ-Αλιασιμέ, Νο116 της παγκόσμιας κατάταξης, είναι ένας από τους 7 NextGen ATP τενίστες που βρίσκονται στον τελευταίο προκριματικό γύρο.

Όσον αφορά τις “παλιοσειρές” του tour, Μαρσέλ Γκρανογέρς, Κάρλος Μπέρλοκ, Τόμι Ρομπρέδο, Εστρέλα Μπούργκος και Νίκολας Μαού προκρίθηκαν στον 3ο προκριματικό γύρο σε αντίθεση με τον Ίβο Κάρλοβιτς που ηττήθηκε στα δύο σετ απ’τον Κόλιν Αλταμιράνο.

US OPEN MEN’S QUAL DRAW | OOP (-7h)

The post Αποκλείστηκε ο Κοκκινάκης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα