5ο Open Beach Tennis στα Χανιά – VIDEO

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε το 5ο Open Beach Tennis στα Χανιά,και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις των Αγίων Αποστόλων. Οι συμμετοχές στις 4 κατηγορίες διπλά ανδρών γυναικών μικτά αλλά και junior έφτασαν τις 115. Αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα αναμετρήθηκαν στα γήπεδα beachvolley της Νέας Κυδωνίας προσφέροντας μεγάλο θέαμα σε όσους παρευρέθηκαν εκεί. Αρκετοί

αγώνες,διαγωνισμό τραμπολίνου με δώρα,έπαθλα για τους νικητές αλλά και φαγοπότι ήταν αυτά που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν αλλά και να κερδίσουν όσοι βρέθηκαν και συμμετείχαν στο τουρνουά.

Παρακάτω οι νικητές όλων των κατηγοριών όπως επίσης και το επίσημο βίντεο της ανασκόπησης του τουρνουά που έγινε στις 3, 4 Αυγούστου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

1η ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ /ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ
2η ΣΑΜΑΡΑΚΗΣ /ΚΑΛΟΓΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Δ.
3η ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗΣ / ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΚΗΣ
3η ΧΤΕΝΑΣ/ΠΑΝΔΗΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1η ΔΕΔΕ/ΜΠΑΛΑΣΚΑ
2η ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗ/ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ
3η ΜΠΕΝΙΟΥΔΑΚΗ/ΜΠΑΓΟΡΔΑΚΗ
3η ΛΑΚΙΩΤΑΚΗ/ΒΟΥΛΓΑΡΕΛΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MIKTA

1η ΔΡΥΜΑΛΙΤΗΣ/ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗ
2η ΧΤΕΝΑΣ/ΒΟΥΛΓΑΡΕΛΗ
3η ΚΙΟΥΜΟΥΡΤΖΗΣ/ΔΕΔΕ
3η ΠΑΠΑΕΜΜΑΝΟΥΗΛ/ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ JUNIOR
1η ΖΕΡΒΟΣ/ΣΤΡΟΜΠΑ
2η ΤΖΟΤΖΟΛΑΚΗΣ/ΠΡΩΙΜΑΚΗ Μ.
3η ΚΥΡΙΑΚΟΣ/ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ
3η ΖΕΡΒΑΚΗΣ/ΔΟΛΙΑΝΙΤΗΣ

Aπο την πλευρά των διοργανωτων όπως δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα τους στο FB open beachtennischania:

“Με το κλείσιμο του τουρνουά, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που ήσασταν και φέτος κοντά μας σε ένα ακόμα τουρνουά του beachtennis. Οι 115 συμμετοχές μας γεμίζουν ιδιαίτερη χαρά και αισιοδοξία για να συνεχίζουμε να προσπαθούμε κάθε χρόνο για το καλύτερο.Μας τιμά αρκετά όταν φιλοξενούμε αθλητές οι οποίοι συγκαταλέγονται στις κορυφαίες θέσεις του τένις αλλά και του beachtennis σε όλη την Ελλάδα. Haris Kapogiannis,
Ioannis Dimopoulos Thanasis Chtenas, Antonis Samarakis, Lukas Petropoulos, Xρήστος Mαλαξιανάκης και Evangelos Kalogiropoulos σας ευχαριστούμε πολύ για το υλικό αλλά και για τη βοήθεια σας στη προετοιμασία της διοργάνωσης. Τέλος η παραχώρηση των γηπέδων απο το Chania Beach Volleyball καθώς και η βοήθεια των χορηγών έπαιξε σημαντικό ρόλο για να περάσουμε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο. Ελπίζουμε να περάσατε όλοι καλά και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για του χρόνου”

The post 5ο Open Beach Tennis στα Χανιά – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα