“Η Σερίνα, αν θέλει μπορεί να παίζει και άνω των 40 ετών”

Η Σερίνα Γουίλιαμς, την Πέμπτη “έκλεισε” τα 38 χρόνια ζωής και ο προπονητής της, Πατρίκ Μουράτογλου, μίλησε για την πιθανότητα, η Αμερικανίδα να αγωνίζεται στο γυναικείο Tour και πάνω από 40 ετών…

Ο πολύπειρος Γάλλος προπονητής, σε συνέντευξή του έπλεξε το εγκώμιο της Σερίνα Γουίλιαμς για ακόμη μια φορά, ανήμερα των γενεθλίων της κορυφαίας τενίστριας όλων των εποχών.

Την Πέμπτη, η Αμερικανίδα έσβησε τα 38 κεράκια στην τούρτα της, αλλά όσο περνάει ο χρόνος, δείχνει ακόμη… νεότερη στα courts. Αυτό, δεν μπορεί να το παραβλέψει κανείς.

Ο Μουράτογλου λοιπόν, προέβη σε μερικές προβλέψεις

για την καριέρα της Σερίνα, μιλώντας σε διάσημο περιοδικό των ΗΠΑ.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Αν θέλει, μπορεί να παίζει και στα 40 της. Αν νιώθει, πως μπορεί να κερδίζει Grand Slams ακόμη και τότε, θα παίζει.Σας διαβεβαιώνω εγώ γι’ αυτό. Τώρα, είναι 38 και είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση σε σχέση με μερικά χρόνια πριν.

Είναι μια απίστευτη αθλήτρια, δεν έχει να αποδείξει τίποτε άλλο στην καριέρα της, όμως αν μη τι άλλο δείχνει τουρνουά με τουρνουά, πως όσο πάει γίνεται καλύτερη.

Δεν παίζει μόνο για να παίζει. Παίζει για να κερδίζει. Αν δεν νιώθει έτοιμη να κερδίσει Grand Slam, τότε δεν θα παίξει ξανά. Πάντως, είναι ακόμη διψασμένη για τίτλους”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Η Σερίνα, αν θέλει μπορεί να παίζει και άνω των 40 ετών” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα