Από το Μιλάνο στο Παρίσι – VIDEO

Η κατάκτηση του Paris Masters, φέρνει τον Κάρεν Κατσάνοφ ένα βήμα πριν την είσοδο στην πρώτη 10αδα της παγκόσμιας κατάταξης

Με μαγικό τρόπο ολοκληρώθηκε η χρονιά για τον Κάρεν Κατσάνοφ.

Ο 22χρονος Ρώσος, πανηγύρισε τον 4ο και σπουδαιότερο τίτλο της καριέρας του, κερδίζοντας μάλιστα στον τελικό τον αήττητο εδώ και τρεις μήνες, Νόβακ Τζόκοβιτς!

Έτσι, έδωσε ένα μαγικό τέλος στη φετινή σεζόν και δημιούργησε επιπλέον προσδοκίες για την επόμενη, επιβεβαιώνοντας όσους πίστευαν στο ταλέντο και τις αδιαμφισβήτητες σωματικές του

δυνατότητες.

Πέρυσι, ο Κατσάνοφ αγωνίστηκε στο πρώτο Next Gen ATP Finals, ως ένας από τους ανερχόμενους αστέρες του αθλήματος και πλέον ανδρώθηκε για τα καλά με τον τίτλο στο Παρίσι που τον φέρνει στο Νο11 της παγκόσμιας κατάταξης, λίγο πριν το Top10!

Με ρεκόρ 46-22 στο ATP World Tour το 2018, ο 22χρονος Μοσχοβίτης, έγινε μόλις ο δεύτερος μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά που κερδίζει τέσσερις top10 τενίστες την ίδια εβδομάδα (Ίσνερ, Ζβέρεφ, Τιμ, Τζόκοβιτς).

Ο Ρώσος είναι ο τρίτος firs-time-winner σε ATP Masters τουρνουά μέσα στη χρονιά μετά τον Ντελ Πότρο (Indian Wells) και τον Ίσνερ (Μαϊάμι).

The post Από το Μιλάνο στο Παρίσι – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα