Ρομανιόλι: «Τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμη»

Ο Αλεσιο Ρομανιόλι για 2η σερί αγωνιστική, ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για την Μίλαν. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός, μετά το νικητήριο τέρμα που πέτυχε μεσοβδόμαδα σο εξ αναβολής παιχνίδι με την Τζένοα, σκόραρε εκ νέου το πολύτιμο γκολ της νίκης χθες βράδυ στο Ούντινε, στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων δίνοντας την ευκαιρία στους «ροσονέρι» να παραμείνουν στην 4η θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμοι με την Λάτσιο,

«Προσπαθώ να δώσω όλες μου τις δυνάμεις και ελπίζω να διατηρήσουμε αυτόν τον ρυθμό», δήλωσε
ο αρχηγός της Μίλαν στο Sky Sport Italia.
«Ίσως είμαστε πιο αποφασισμένοι από πριν, καθώς επιτρέψαμε στους αντιπάλους μας να πάρουν θετικά αποτελέσματα, όπως η Έμπολι, η Κάλιαρι και η Αταλάντα. Είμαστε πιο ενωμένοι τώρα και έτσι αγωνιζόμαστε με πάθος ως το τέλος. Δεν υπάρχει πρώτη ή δεύτερη επιλογή εδώ, όλοι παίζουμε για ένα υπέροχο σύλλογο και θέλουμε να δώσουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε.

Ήταν ένα θαυμάσιο παιχνίδι, παλέψαμε ως το τέλος για τη νίκη και προέκυψε στο τέλος αυτό το σημαντικό τρίποντο. Αυτή είναι ίσως η καλύτερη περίοδος από τότε που βρίσκομαι στο Μιλάνο, αλλά ελπίζω ότι τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμη».
Keywords
Τυχαία Θέματα