“Από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της καριέρας μου”

Η πρώτη αντίδραση του Νόβακ Τζόκοβιτς μετά το ιστορικό επίτευγμα της συμπλήρωσης του Golden Masters στο Σινσινάτι

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του, μετά τη σπουδαία επικράτηση επί του Ρότζερ Φέντερερ στον τελικό του Σινσινάτι.

Στα 31 του χρόνια, ο Σέρβος απολαμβάνει και πάλι τη γεύση της επιτυχίας με ένα φοβερό επίτευγμα που δεν είχε καταγραφεί ποτέ στην ιστορία των ATP World Tour Masters 1000 τουρνουά.

Μετά

από πέντε χαμένους τελικούς στο Western & Southern Open του Σινσινάτι, ο Νόλε επιτέλους κατέκτησε τον τίτλο στο Οχάϊο και μαζί του συμπλήρωσε το Golden Masters, έχοντας πλέον όλα τα Masters τουρνουά στην κατοχή του.

“Προφανώς και μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της καριέρας μου. Είναι σπουδαίο προνόμιο να γράφεις ιστορία στο άθλημα που αγαπάς. Είμαι υπερήφανος. Όπως είχα πει και πριν, το τρόπαιο αυτό ήταν ένα μεγάλο κίνητρο για μένα. Όμως, την ίδια στιγμή προσπαθούσα να μην το σκέφτομαι και να προσθέτω πίεση στον εαυτό μου γιατί είχα ήδη πολλές αποτυχίες εδώ.

“Ερχόμενος στον τελικό, δεν ήταν εύκολη η ψυχολογική προετοιμασία γιατί ήξερα ότι έχανα απ’αυτόν κάθε φορά που τον έβρισκα σε αυτό το court. Σε κάθε ματς ένιωθα και καλύτερα στο τουρνουά και είδα ότι έχω ελπίδες στον τελικό. Έκανα το καλύτερό μου ματς απέναντι στον Φέντερερ” είπε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στους δημοσιογράφους.

Όντως ο Νόλε ήταν εξαιρετικός στον τελικό, επικρατώντας 6-4, 6-4 του Ρότζερ Φέντερερ που είχε το απόλυτο των νικών 7-0 σε τελικούς στο Σινσινάτι.

Ο Σέρβος που θα ανέβει στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, ήταν παντού στο court και δεν επέτρεψε στιγμή στον αντίπαλό του να βρει ρυθμό στο πολύ γρήγορο κεντρικό court του Lindner Family Tennis Center, σφραγίζοντας τη νίκη του σε 1 ώρα και 24 λεπτά.

Η προετοιμασία του για το US Open ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο και μετά την επιστροφή του και στους Grand Slam τίτλους, τον περασμένο μήνα στο Λονδίνο, γίνεται αυτόματα το Νο1 φαβορί για τη νίκη στη Νέα Υόρκη!

The post “Από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της καριέρας μου” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα