Άντερσον: “Ονειρεύομαι να κατακτήσω ένα Grand Slam”

Για τους στόχους του ενόψει 2019, την φετινή επιτυχημένη χρονιά του, αλλά και την εβδομάδα των τελικών της ΑΤΡ μίλησε ο Κέβιν Άντερσον αμέσως μετά την ήττα του από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα ημιτελικά του θεσμού…

Ο Κέβιν Άντερσον έγινε αυτήν την εβδομάδα ο πρώτος Νοτιοαφρικανός στην ιστορία, που καταφέρνει να εισέλθει στα ημιτελικά των τελικών της ΑΤΡ.

Διένυσε φέτος την καλύτερη χρονιά της καριέρας του και έκανε άπαντες να τον θαυμάσουν, για τον τρόπο παιχνιδιού του, την σταθερότητά του και την συμπεριφορά του.

Ο Άντερσον, δήλωσε απογοητευμένος μετά την ήττα του από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, όμως στόχευσε σε πολύ μεγαλύτερους στόχους ενόψει 2019.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νοτιοαφρικανός:

“Θα ήθελα να τα είχα πάει καλύτερα στα τελευταία μου δυο παιχνίδια στο τουρνουά, γιατί ξεκίνησα υπέροχα την εβδομάδα στο Λονδίνο. Αυτήν την στιγμή αισθάνομαι πραγματικά απογοητευμένος, γιατί δεν κατάφερα να παίξω καλύτερα στον ημιτελικό.

Όμως, σκεπτόμενος όλη την φετινή χρονιά και ότι έχω φτάσει σε τόσο υψηλό επίπεδο, μου δίνει δύναμη και βλέπω θετικά όλα όσα έκανα μέσα στο 2018. Σαν ομάδα δουλεύουμε πολλές ώρες και ψάχνουμε περιθώρια για να βελτιωθούμε

Έχω ανεβάσει ακόμη υψηλότερα τον πήχη ενόψει της νέας σεζόν, θέλω να συνεχίσω να ανεβαίνω στην κατάταξη και το να καθιερωθώ στο Top5 είναι ο βασικός μου στόχος για την ερχόμενη χρονιά.

Αν πάλι καταφέρω του χρόνου τέτοιο καιρό να βρίσκομαι μέσα στο Top3, τότε θα είναι υπέροχα. Πρέπει να τα πάω καλύτερα στα Masters από όσο τα πήγα φέτος, ενώ πρέπει επίσης να προχωράω αρκετά στα Grand Slams.

Ελπίζω να μπορέσω να κατακτήσω μερικούς τίτλους ακόμη, αυτοί είναι οι στόχοι μου. Φυσικά, ονειρεύομαι έναν τίτλο σε Slam και θέλω να το καταφέρω κάποια στιγμή, γιατί όχι μέσα στο 2019 ;

Νιώθω ότι πιέζω οποιονδήποτε αντίπαλο με το παιχνίδι μου, αισθάνομαι πως φέτος έπαιξα εξαιρετικά κόντρα στους κορυφαίους και άλλωστε για αυτό δούλευα όλα τα χρόνια. Όσον αφορά την εβδομάδα που διανύσαμε, την περίμενα πως και πως.

Έκανα εξαιρετική αρχή, όμως τα τελευταία δυο παιχνίδια μου δεν ήταν όσο καλά ίσως θα ήθελα, κόντρα όμως σε δυο από τους κορυφαίους τενίστες του κόσμου”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Άντερσον: “Ονειρεύομαι να κατακτήσω ένα Grand Slam” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα