ΤΕΛΙΚΟΣ! – VIDEO

Νόβακ Τζόκοβιτς και Αλεξάντερ Ζβέρεφ, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο του ATP Finals

Θα ισοφαρίσει το ρεκόρ των έξι τίτλων του Ρότζερ Φέντερερ στο ATP Finals, δίνοντας το καλύτερο τέλος σε μια μαγική σεζόν, ο Νόβακ Τζόκοβιτς;

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα σταθεί απέναντι στον υπερφορμαρισμένο Σέρβο, στο σημερινό (20:00GR-COSMOTE SPORT 6HD) του year-end Championships, με τους δύο καλύτερους αυτή την εβδομάδα

στο Λονδίνο, να ερίζουν για τον τίτλο!

Ο 31χρονος Σέρβος είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, πηγαίνοντας αήττητος στον τελικό και μάλιστα χωρίς να έχει χάσει σετ!

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, έχει απωλέσει μόλις 24 games σε τέσσερις αγώνες που έχει δώσει στο τουρνουά και παίζει (ξανά) το καλύτερο τένις της καριέρας του! Σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια, ο Τζόκοβιτς δεν έχει δεχθεί καν break!!

Ο χθεσινοβραδινός ημιτελικός κόντρα στον Άντερσον, ήρθε απλά να επιβεβαιώσει ότι ο Νόλε δεν έχει αντίπαλο αυτές τις ημέρες στο tour ενώ σίγουρα έχει το ψυχολογικό αβαντάζ απέναντι στον Σάσα Ζβέρεφ καθώς τον είχε κερδίσει πριν μερικές ημέρες, στη 2η αγωνιστική των ομίλων με 6-4, 6-1 σε 76 λεπτά παιχνιδιού.

“Αυτή τη στιγμή, ο Νόβακ είναι ο καλύτερος τενίστας στον κόσμο. Είναι πολύ δύσκολο να τον κερδίσεις. Σπάνια χάνει παιχνίδι τους τελευταίους έξι μήνες. Παίζει απίστευτο τένις. Πρέπει να παίξω το καλύτερό μου τένις για να έχω έστω και λίγες πιθανότητες. Ελπίζω να μπορέσω να το κάνω αύριο” είπε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ ο οποίος έχει ρεκόρ 3-1 στο φετινό τουρνουά, παίρνοντας την πρόκριση επί του σπουδαίου Ρότζερ Φέντερερ στα ημιτελικά.

Νόβακ Τζόκοβιτς
vs Τζον Ίσνερ 6-4 6-3
vs Αλεξάντερ Ζβέρεφ 6-4 6-1
vs Μάριν Τσίλιτς 7-6 6-2
vs Άντερσον 6-2 6-2

Αλεξάντερ Ζβέρεφ
vs Μάριν Τσίλιτς 7-5 7-6
vs Νόβακ Τζόκοβιτς 4-6 1-6
vs Τζον Ίσνερ 7-6 6-3
vs Ρότζερ Φέντερερ 7-5 7-6

Αυτή θα είναι η 4η φορά που θα βρεθούν αντιμέτωποι οι δύο άνδρες, με τον Νόλε να προηγείται 2-1 στις νίκες.

“Περιμένω ένα διαφορετικό παιχνίδι, από το προηγούμενο στους ομίλους. Ίσως αυτή η νίκη, πριν μερικές ημέρες, μου δώσει ένα πνευματικό πλεονέκτημα. Ο Σάσα μπορεί να θεωρείται ένας νεαρός τενίστας, όμως ήδη έχει καθιερωθεί στις κορυφαίες θέσεις. Τα τελευταία δύο χρόνια δείχνει αξιοζήλευτη σταθερότητα σε υψηλό επίπεδο. Έχει αποδείξει γιατί βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους του κόσμου” είπε ο Τζόκοβιτς ενόψει του τελικού.

NITTO ATP FINALS SINGLES DRAW | OOP (-2h) | TV SCHEDULE

The post ΤΕΛΙΚΟΣ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα