Άνοιγμα στη νέα γενιά θέλει ο Τιάφο

Ιστορικά το τένις είναι ένα άθλημα διστακτικό στις αλλαγές αν και τα τελευταία χρόνια υπήρξαν καινοτομίες όπως το instant replay και η εφαρμογή ηλεκτρονικών συστημάτων.

Μία από τις αλλαγές είναι και το coaching στους παίκτες κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων και ο Αμερικανός Φράνσις Τιάφο ζητά να γίνουν ακόμα περισσότερα πράγματα ώστε η νέα γενιά να κάνει την εμφάνισή της στα courts. “Θα πρέπει να έχουμε το δικαίωμα να μιλάμε στις κερκίδες και

επίσης το κοινό να φεύγει και να μπαίνει στα γήπεδα όποτε θέλει, με εξαίρεση τουρνουά όπως το Wimbledon όπου είναι πολύ έντονο το στοιχείο της παράδοσης. Πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε πράγματα για να φέρουμε περισσότερο νέο κόσμο”, είπε από το Μαϊάμι όπου βρίσκεται για το ATP Masters 1000.

Ο Τιάφο αρχίζει σήμερα τις υποχρεώσεις του στο Miami Open απέναντι στον Ιάπωνα Γιοσούκε Γουατανούκι, ο οποίος πέρασε από τα προκριματικά. Σε περίπτωση που πάρει τρεις νίκες στη διοργάνωση, θα προσπεράσει τον Ράφαελ Ναδάλ στην παγκόσμια κατάταξη προτού αρχίσει η ευρωπαϊκή σεζόν στο χώμα.

The post Άνοιγμα στη νέα γενιά θέλει ο Τιάφο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα