World Padel Tour: Νέα ήττα και τραυματισμός για Λεμπρόν

Η χρονιά δεν έχει ξεκινήσει καλά για το κορυφαίο δίδυμο στον κόσμο στο padel καθώς Χουάν Λεμπρόν και Άλεν Γκαλάν γνώρισαν άλλον έναν αποκλεισμό.

Ο τραυματισμός του Λεμπρόν στον αγκώνα, δεν επέτρεψε στον Ισπανό να συνεχίσει τον προημιτελικό απέναντι στους Τσινγκοτό και Γκαρίδο και με το σκορ στο 6-3, 4-0 οι Λεμπρόν/Γκαλάν αποσύρθηκαν από την αναμέτρηση.

Ήταν η τρίτη ήττα για το κορυφαίο ζευγάρι σε ισάριθμα τουρνουά στη σεζόν, μετά από αυτές στους τελικούς του Dubai Masters και της Χιλής.

“Συγνώμη που έπρεπε να αποσυρθούμε

σήμερα αλλά ο αγκώνας μου δεν άντεξε. Ένιωσα μεγάλη αγάπη στο Νοτιοαμερικάνικο tour και ήταν πραγματική απόλαυση. Δεν θέλω να στερήσω κάτι από τη νίκη των Χαβιέ και Φέντε. Το άξιζαν. Έβαλα τα δυνατά μου για τον κόσμο που ήρθε να μας δει αλλά δεν ήταν δυνατό. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη. Δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο και λυπάμαι. Θα συνεχίσω…” είπε ο Λεμπρόν στο Instagram.

Τσινγκοτό και Γκαρίδο θα αντιμετωπίσουν τους Στούπατσουκ και Ντινένο για μια θέση στον τελικό της Παραγουάης ενώ στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών θα αναμετρηθούν οι Αγκουστίν Τάπια/Αρτούρο Κοέγιο – Τζερόνιμο Γκονζάλες/Αλεχάντρο Ρουίθ.

View this post on Instagram

A post shared by Juan Lebrón Chincoa (@jlebronc)

PARAGUAY PADEL OPEN DRAW

The post World Padel Tour: Νέα ήττα και τραυματισμός για Λεμπρόν appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα