Έτοιμη να διεκδικήσει την κορυφή η Σαμπαλένκα

Μετά την κατάκτηση του Αυστραλιανού Όπεν η Αρίνα Σαμπαλένκα συνεχίζει τις καλές της εμφανίσεις στην σεζόν και επόμενος στόχος της είναι να βρεθεί στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

“Η κατάκτηση του Αυστραλιανού Όπεν ήταν μία υπέροχη στιγμή αλλά ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε. Τα τουρνουά συνεχίζονται, δεν ήταν ο μοναδικός στόχος. Φυσικά θέλω να γίνω Νο.1, φυσικά θέλω να κερδίσω περισσότερα Grand Slams, κάτι που είναι φυσιολογικό. Πιστεύω ότι όλες μας το θέλουμε αυτό. Πιθανότατα αυτός είναι ο λόγος που έμεινα συγκεντρωμένη και συνεχίζω να δουλεύω κάνοντας το καλύτερο

που μπορώ καθημερινά”.

Με την απουσία της Ίγκα Σφιόντεκ από το Miami Open η Σαμπαλένκα έχει την ευκαιρία να μειώσει σημαντικά τη διαφορά των 3,235 βαθμών από την Πολωνή. Η Σφιόντεκ καλείται να υπερασπιστεί περισσότερους από 4.000 βαθμούς τους επόμενους τρεις μήνες ενώ η Σαμπαλένκα 860.

“Πρέπει πάντα να συνεχίσεις να βελτιώνεσαι, να μαθαίνεις, επειδή έρχονται πολλές νέες παίκτριες. Για παράδειγμα, η Σφιόντεκ, κινείται καλύτερα. Στα πρώτα ματς που έδωσα με εκείνη σωματικά δεν ήμουν έτοιμη. Κάθε φορά που κάποια σε νικά σε πιέζει να σκέφτεσαι που μπορείς να βελτιωθείς και αυτό σε ωθεί προς τα εμπρός. Παίρνω μαθήματα, βελτιώσαμε κάποια πράγματα και προχωρούμε”.

The post Έτοιμη να διεκδικήσει την κορυφή η Σαμπαλένκα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα